arkadaşımdan testere5 filmini aldım orijinal dilinde.filmin alt yazılı olduğunu söyledi media player 11 kullanıyorum fakat bende alt yazı çıkmadı.bir eklenti gerekiyormuş sanırım varmı böyle birşey?
birde sanıyorum bu filmin Türkçe dublajı var.genel olarak soracak olursak filmlere türkçe sesini eklemem mümkün mü?
alt yazı+Türkçe dublaj
arkadaşım orayı zaten inceledim.verdiğin linkteki şeyi de indirdim eyvallah.ama orada ses sorunu vardı burada sorduğum alt yazı ve filmlere sonradan Türkçe dublaj ekleyebilmenin olanaği olup-olmadığı.mesela gördüğüm kadarıyla googlede filmler için alt yazılar var.indirip filme entegre ediliyormuş.ama bu filmde bu zaten ekli ama yazılar çıkmıyor bişey yüklemek lazımmış onu soruyorum.
birde alt yazı gibi Türkçe dublaj sesleri varmı-sonradan eklenebiliyor mu? onu soruyorum.
phantom'unda öteki konuda dediği gibi bu tarz konularda k-lite mega codec pack'i tek geçerim, açamadığı hiçbir şey yok. altyazıları filme entegre etmene gerek yok, zaten yazılımlar harici altyazılarıda açabiliyor, altyazı dosyasını filmle aynı klasöre ve aynı adda koyarsan otomatik olarak çalıştırılacaktır, dvd'lerde de codec yada oynatıcı(player) ayarlarından indirdiğin altyazıyı belirtebilirsin kaynak olarak. ama dublaj sesi gibi bir durum yok, yani filmin dublajı dağıtıcı firma yada anlaşmalı oldukları tarafından yapılır ve dublajlı film satılır. görüntü ayrı dublajı ayrı bulamazsın, o yüzden onu boşver.