AM2 İşlemcilerin ısı sorunu var mı?
- 1
- 2
içini rahat tut ben AMD kullanıyorum. sıcaklıpı 40 derece civarı....
o eskidendi amd ısı sorununu çözdü piyasada p4 kadar ısınan işlemci yok şimdilerde :(
AMD artık ısınan bir işlemci değil.İçin ferah olsun bende 3200 kullanıyorum en fazla 45 derece
Bu işlemci nasıl güzel mi?Oyunlarda iyi performans verirmi?Daha iyisi vaarsa onu söylermisiniz.Çünkü AMD hakkında bilgim çok az.
Öncelikle Oyun için optimum işlemci ekran kartı için maksimum verim olayı ile hareket etmelisin.Eğer AMD aıcam keyfe bakıcam dersen 4400'den aşasını alma derim.
bende 4400 + war fıstık gibi işlemci
THE TİGER TANK SS PANZER DIVISION
Seçtigim bu işlemci tomsharware de en iyi amd işlemci ve diger bazı forumlardada yazım var.Bu işlemci en hızlısıymıs.
Suanki
sistemim;
-Anakart: GIGABYTE 965PDQ6
-ekran Kartı: ASUS EAX 1600 Pro 512MB DDR2
-Sabit Disk: SEAGATE 160GB SATA2 NCQ
-CPU: Intel Pentium D 945 3.4Ghz
-Ram: TWINMOS 1 GB 667 MHz DDR2
-Kasa:Feel Hurricane MIO5601 Siyah 550W
Ekran kartı olarak 2tane ASUS 768 MB, GeForce 8800 GTX, PCI-Ex, HTDP
alcam.
AMD alacaksan 65nm alman gerekir. piyasada her modelin 65nm si yok. Athlon X2 4000+, 4400+, 4800+, 5000+ var ama 6000 icin 65nm var mi bilmiyorum.
amd isi sorununu 939pin lerde buyuk olcude halletti. AM2 lerin 939pinlerden farki yok isi konusunda. farki olan modelleri sadece 65nm olanlar. 90nm ye gore daha az isinir daha az guc tuketir.
tomshardware da karsılastırfım en iyisi bu cıkdı ve AMD Athlon 64 6000+, 64 Bit, Dual Core, SC-940(AM2) AMD nin en hızlı işlemcisiymiş diger sitelerin forumlarınada yazdım oralardan güzel dendi ama bilemiyecem.Genede ben AMD Athlon 64 6000+, 64 Bit, Dual Core, SC-940(AM2) alcam cunku fıyatı cok uygun
ben sana 6000X2 öneririm. https://www.chip.com.tr/forum/am ... nasil_t35495_2.html
Fiyatlar gercektende uygunmus ama 6 serisi olugu için bu islemci daha iyi degilmidir?
bence bu konuya diğer yerden devamm et.
Bende AMD kullanıyorum ısı problemi falan yok hatta intel amdden daha fazla ısınıyor.Dediğin amd versiyonu çok iyi hatta harika amdler hem intelden daha ucuz hemde özellikle oyunlarda daha iyi performans veriyor..
Evet eskidendi AMD'nin ısı sorunu.Artık çözdü bu sorununu.Eğer imzamdaki AMD vs.Intel yazısına tıklarsanız ne kadar dayanıksız olduğunu göreceksinizdir.Ama artık öyle bir sorun yok. :)
Profilimden imzayı gösteri aktif hale getirirsen her mesajımın altında imzamı görürsün ;)
benersinceo eskidendi amd ısı sorununu çözdü piyasada p4 kadar ısınan işlemci yok şimdilerde :(
yaaa arkadaşlar bendede p4 var fakat bu p4 ünn yük altında ki en yüksek sıcaklığııı 43 derece falan sistem boşta iken 21 derece oluyorr herkess p4ler çok ısınıyo dio fakat bendeki 45i geçmiyooo ısıya bakmak için kullandığım yazılımlar
pc wizard
everest
speed fan
Sizce bu yazılımların 3'ü de yanılıyor olabilirmiii
Şuan Pentium D 945 işlemcim var.Boştayken 40-43 arası yük altında 62 dereceye bile cıktı.Kasam Feel Hurricane MIO5601 (Yanda 25cm, önde 14cm, arkada 12cam fan var ankartımda GA-P35-DQ6)Kullandıgım program EVEREST bu program dogru!!!
- 1
- 2