arkadaşlar bu site amerikada ordan buraya getirsek türkieyede fiyat etiketini geçermi yoksa daha düşük fiyatta paramız cebimizde kalırrr
türkiyede nekdar çok kazıklanıyozzzzzz (**** turkey)
örneğin bir ACER FULL HD 3d monitör orda 554 tl iken ülkemizde 900+1200 arasında
nvidia gözlük 350 tl iken orda 189 tl
LANET OLSUN BÖLE İŞE VERGİSİNE GÜMRÜĞÜNE KDVSİNEEE
Amazon Amazon yaşasınnn
http://www.amazon.com/Graphics-C ... UTF8&qid=1295958978
BUNE YA LANET OLSUN BU ÜLKEYEEEE YAAAAAA
GTX580 EN YÜKSEK FİYATI 520$ EN DÜŞÜK 420$
HD5970 EN YÜKSEK FİYATI OVERLCOK VE GÜÇ YÜKSELTME ISI KORUMA FANLI EXTREME EDİTONLU 4GB
689 $ EN DÜŞÜK 486$
ORDA BİLGİSAYAR TOPLASAM SÜPER GÜÇ BİŞEY 2200 GEÇMEZ BURDA AYNI SİSTEM
5000
Valla hocam haklısın ama amazondan elektronik ürün aldığında gümrükte çok takılacaktır ve gümrük vergisiyle belki sana burdan alacağındanda daha pahalıya gelecek.Yurt dışında sadece spor malzemesi aldım bugüne kadar(forma,ayakkabı vs.)Onlar takılmadan geliyo.
Sana 100% katılıyorum arkadaşım bende senin gibi amazondan sipariş etmeyi düşünyordum
Zaten bu ülkede allahın vergisini veriyoruz biz burda 2000TL'lik PC toplarken adamlar aynısını bizim 1200-1300TL'ye aynısını alıyorlar, Bizim suçumuz ne niye bizde 1300TL'ye adam gibi bir PC alamıyalım,
gidip pahalı pahalı eşya alıyoruz bide çok güzel birşey aldığımızı düşünyoruz ama öyle değil yani çünkü aldığımız şey vergilerden okadar pahalı oluyor.
Ama ben artık vaz geçtim çünkü amazondan elektronik eşya getirirsen gümrükte takılır haberin olsun,
100TL ve üstü eşyalarda genellikle elektronik eşyalarda gümrükte sorun çıkartıyor,birde ucuza alayım derken çamura sapma derim, öyle birşey tavsiye etmem sana, başın ağrır git gel onla bunla uğraş gümrük falan sonra keşke almasaydım dersin.
anlıyacağın kaçış yok nereden getirirsen getir burdakiler bir şekilde basıyorlar :D
geçmiş olsun bize.
Asıl giren fiyat değilde gümrük giriyo yani hacı:D
[url=]Alışveriş Sepeti Öğeler - Şimdi satınalmak için[/url]Fiyatı:Miktar:Madde 25 Ocak 2011 da eklendi
3 Driving Force GT Racing Wheel PlayStation Logitech - Logitech;Aksesuar
Durumu: Yeni
3-5 hafta içinde adrese teslim
FREE Super Saver Shipping Uygun
Bu öğe için aksesuarlara bakın
Bu Hediye olacak ( Daha fazla bilgi edinin )
149,99 $
Madde 25 Ocak 2011 da eklendi
AmazonBasics USB 2.0 A-) Metre Erkek A-Erkek Uzatma Kablosu (9,8 Feet / 3,0 - AmazonBasics
Stokta
6,30 $
ile Özelleştirilebilir düğmeler F310 Logitech Gamepad - Logitech
Stokta
24,73 $
Kaydet:
$ 0,26 (% 1)
Razer) Lachesis 4000 dpi Lazer Mouse (Banshee Blue - Razer A.Ş.
Stokta
dan Gönderilen: HES Şirketler
32,99 $
Kaydet:
47,00 $ (% 59)
-Renk Arka Tri Cyborg Gaming Keyboard ile Saitek -
Stokta
79,95 $
Nvidia 942107010001001 GeForce 3D Stereo gözlükleri (Extra Çift) - NVIDIA
3-5 gün içinde adrese teslim
126,41 $
Kaydet:
12,59 $ (% 9)
Kablosuz 3D Stereo gözlükleri Takımı ile Verici GeForce nVidia - NVIDIA
Stokta
dan Gönderilen: ANTOnline
176,68 $
Kaydet:
27,31 $ (% 13)
Acer Ekran GD235HZbid Geniş 23,6 "3D LCD - Acer
Stokta
: Arası Sevk Beach Ses
357,82 $
Kaydet:
42,17 $ (% 11)
Corsair CMPSU-750TX 750-Watt TX Serisi 80 Plus Sertifikalı Güç Kaynağı Core i5 uyumlu Intel Core i7 ve - CORSAIR VALUE SELECT
28 Ocak 2011 yılında hisse senedi üzerinde
109,99 $
Kaydet:
11,00 $ (% 9)
LG Electronics CH08LS10 LightScribe SATA Blu-ray Combo Sürücü, Perakende (Siyah) - LG Electronics
Stokta
dan Gönderilen: Power-Optik
74,99 $
Kaydet:
54,00 $ (% 42)
Cooler Master RC-922M-KKN1-GP HAF 922M ATX Mid Tower Kasa (Siyah) - Cooler Master USA, Inc
Stokta
dan Gönderilen: TigerDirect
94,99 $
Kaydet:
15,00 $ (% 14)
Corsair TW3X4G1333C9 XMS3 4GB 2 X 2 GB PC3-10666 1333Mhz Çift Kanallı 240-pin DDR3 Bellek Masaüstü - Corsair
stok içinde değil; sipariş ve şimdi biz teslim edeceğiz kullanılabilir
41,99 $
Kaydet:
15,00 $ (% 26)
SATA veri kablosu (2pk.) - Hitech
Stokta
: Arası Sevk RedTagTown
2,89 $
Western Digital Caviar Black 1 TB Masaüstü Sabit Sürücü (WD1002FAEX) - Western Digital
Stokta
87,99 $
Kaydet:
32,00 $ (% 27)
2.0 AR-Ekran Kartı - Ömür Boyu Garanti 015-P3-1580 Express EVGA GeForce GTX 580 1536 MB GDDR5 PCI- - EVGA
Stokta
: Arası Sevk Electronica Direkt
538,79 $
Kaydet:
9,93 $ (% 2)
MSI 790FX-GD70 Soket AM3 - 140 Watt CPU - AMD 790FX CrossFire - 4DDR3-2133 (OC) - ATI Quad / Triple CrossFireX - Anakart - MSI Computer Corp
Stokta
164,99 $
Kaydet:
27,00 $ (% 14)
AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Thuban 3.2 GHz 6x512 KB L2 Cache Soket AM3 125W Altı Çekirdekli İşlemci - Perakende HDT90ZFBGRBOX - AMD
Stokta
229,99 $
Kaydet:
38,00 $ (% 14)
böyle bir bilgisayarı bana toplyında 2000 dolar seviyesinde görüm türkieyede
abi ne olursa olsun ülkeye lanet okumayın yönetim ayrı ama ülkenin suçu yok bütün komşular batıyor biz gene iyiyiz lütfen kaza bela okumayalım vatanımıza evet burda kazıklanıyoruz doğru ama ülkenin suçu değil yönetimin vergileri loyanların suçudur
ama ozmanda bunlar para istiyor bu yazı içn seçiysun seçenek veriyolar sana hangisi kafana uyarsa
expection
priorty
ama ozmanda bunlar para istiyor bu yazı içn seçiysun seçenek veriyolar sana hangisi kafana uyarsa
expection
priorty
- Standart için: Sipariş başına 4 dolar, ve her ürün için 4 dolar. Örneğin iki tane kitap aldınız, o zaman 4 dolar sipariş için, 8 dolar da kitaplar için, toplamda 12 dolarödemeniz gerekiyor
- Expedited için sipariş başına 7 dolar ve ürün başına 5.50 dolar. Bu örnekte iki kitap alırsanız, 7 dolar sipariş için, 11 dolar da kitaplar için, yani toplamda 18 dolarödemeniz gerekiyor
- Son olarak Priority için sipariş başına 30 dolar ve ürün başına 6 dolar ödemeniz gerekiyor. Yani iki kitap alıyorsanız, 30 dolar sipariş için, 12 dolar da kitaplar için, toplamda 42 dolar kargo’ya ödemeniz gerekiyor
tamamda dediğin şey kitap elektronik eşya değil.
sen elektronik getitirmeyi düşünyormusun? eğer sipariş edersen inş sorun çıkmaz bende getittiririm.?
abi ne olursa olsun ülkeye lanet okumayın yönetim ayrı ama ülkenin suçu yok bütün komşular batıyor biz gene iyiyiz lütfen kaza bela okumayalım vatanımıza evet burda kazıklanıyoruz doğru ama ülkenin suçu değil yönetimin vergileri loyanların suçYani demek istediğin yönetim türkiyeden çıkmıyor... başka biryerlerden kontrol edilyor, o zaman biz bu ülkede kukladan farkımız yok dostum, Hakkını aramazsan ezilip bükülürsün, sen örnek olarak komşu ülkelere bak diyorsunda sen onların yaptıklarını göremiyorsun ,bak bakalım komşu ülkeler nasıl haklarını arıyor yönetime karşı çıkıyor,örnek vereyim,Yunanistan'a bir göz attın mı ve attıysan ne düşündün aaa bu yunanlar kafayı sıyırmış bak ülkelerine ne yapıyorlar gibi sorular oluştu mu kafanda??
Onlara sor neden ülkenizi böyle ediyorsunuz, sana cevap olarak
sen köle olarak yaşamayı seçmiş olabilirsin ama bizim seçtiğimiz eşitlik diyecektir yada buna benzer şeyler...
gerçi türkiyedeki insanlar 'afedersiniz ayıp olacak ama' köpek olmuş bitmiş yönetim ne yaparsa yapsın ilk çıkıp havlarlar sonra sahipleri sopayı gösterdiği gibi susup püsük püsük başlarını eğerler...
tekrar diyorum ve demeye devam edicem,hepimize geçmiş olsun.
Amazon Türkiye'ye kitap-cd-dvd hariç birşey göndermiyor.
Birkaç yıl önce böyleydi yani değiştiğini de düşünmüyorum...
Admlar bize cd zor gönderiyo biz adamlara tank satıyoz:D
GERÇEKTİR
arkadşalar hep bu şerefsiz hükümetin yüzünden ulan adam sana zor bela bir cd kitap göndermeye üşeniyor oda binbir türlü kaazzıkla sen adama bir kitap karşılığı dev tank gönderiyon it olu itttt
işte amazonla anlaşcan dicekki devlet olarak ulan ben sana nahhh tank gönnderirim vergi koymucan kdv koymican bize göndercen göndermesesen sana nahhh bidaha bişey göndeririz namusuma çorap göndermeyizz diceksinnnnn
AMA NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE