Amazon artık Nvidia GRID kullanıyor!

CHIP Online
07-11-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nvidia'nın yüksek grafik performansı sunan GRID teknolojisini kullananlar arasına bu dev de katıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ama ... llaniyor_43590.html

NVIDIA, NVIDIA GRID teknolojisinin artık, yeni çıkan ve bulutta yoğun grafik içerikli uygulamalar ve oyunlar çalıştıran kullanıcıların GPU'sunu hızlandıran Amazon Elastik Bilgisayar Bulutu (Amazon EC2) G2 oluşumu aracılığıyla Amazon Web Hizmetlerinden (AWS) temin edilebileceğini duyurdu.
    
Böylece bulut bilişimin kullanım alanları depolama, veri işleme ve 2D uygulamalara ek olarak, GPU'su hızlandırılmış interaktif 3D tüketici uygulamalarını ve profesyonel uygulamaları da içerecek şekilde genişletildi. Yazılım hizmeti veren (SaaS) firmalar NVIDIA GRID GPU'larla artık tasarım, görselleştirme, medya oluşturma, oyunlar ve dahası için üstün grafik performansı gösteren bulut bazlı ürünler sunabilir.
    
AWS bugünden itibaren Amazon EC2 bulutu aracılığıyla G2 oluşumu olarak bilinen bir NVIDIA GRID GPU oluşumu sunmaktadır.

AWS'de Veri Bilimi Genel Müdürü Matt Wood "AWS bulutumuza GPU'lar eklemenin getirdiği avantajların farkındadır. Yeni G2 oluşumlarımızdaki NVIDIA GRID GPU'lar sayesinde grafik uygulamalar AWS bulutunda dönüştürülerek internet bant genişliğinin arttığı ve aygıt türlerinin çoğaldığı bir dünyaya sunulabilir" dedi.


Tüm Konu: Amazon artık Nvidia GRID kullanıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr