Amazon üzerinden webcam alışverişi yapmak

Yücel Yenidoğan
28-11-2017, 14:00   |  #1  
Yücel Yenidoğan avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Selamlar Chip üyeleri,

Sizlerle bir düşünce değişikliğimi paylaşmak istedim. Sizde görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Amazon üzerinden webcam ve mikrofon aldım. Ama almadan önce alsam mı almasam mı diye çok düşündüm. Sizce bu tür yabancı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapılmalı mı ?

Ben nasıl fikir değiştirdiğimi anlatayım. Önceleri hep yurt dışından ne alışverişi yurt içinden aldığımız ürüne güvenemiyoruz derdim. Ve bu kafada devam ediyordum. Ta ki youtube işine girene kadar. Normal bir bilgisayar ekipmanından fazlasını isteyen bu mecra belli bir de bütçe gerektiriyor ve bazı şeyler de aldığınız ürüne verdiğiniz miktarı minimize etmeniz gerekiyor. Çıkış yolu ararken amazon gibi yabancı sitelerde muadil ürünlerin daha ucuz olduğunu farkettim ve işte ilk kıvılcım burada başladı. Acaba artık yurt dışına açılmalı mıydım. 

Hala kararımı değiştirmedim ve yurt içinde aradıklarımı uygun fiyata bulmaya çalıştım. Ama ne çare neredeyse fiyatlar 2 katı olarak satılmaktaydı. Ve artık tabularımı yıkma zamanı gelmişti ve amazondan webcam ve mikrofon satın almak için siparişimi verdim.

Artık beklemekteydi sıra, acaba kaç haftada gelecekti, sağlam bir şekilde gelecek miydi, ürünler resimde gösterildiği gibi miydi ? böyle sorularla uğraşırken bir hafta geçti ve ürün geldi. Hızlı gelmesi beni şaşırttı ve ürünleri kontrol ettiğimde de bir problem yaşamadım.

Bugün artık bir ayı aşkın süredir iki ürünü de kullanıyorum ve sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyorum. Çoğu youtube yayıncısının kullandığı Logitech C920 webcam ve Blue Snowball İce isimli iki ürünü satın aldım. Ürünleri incelemek isterseniz aşağıya youtube videosu linki bırakabilirim. Sağlıcakla kalın.


https://www.youtube.com/watch?v=OC783v5PNtc