bilgisayar bileşenleri bölümünde adam kıyamet senaryoları üretiyor, ben laf salatası yapmış oluyorum öyle mi? zekanıza ve değerlendirme yeteneğinize hayran kalmamak elde değil sayın diamondmines...
kaldı ki AMD hakkındaki öngörüler de tamamen yanlış ve herhangi dayanağı olmayan şeyler, bunlara değinme ihtiyacı bile hissetmedim. AMD 2013 yol haritasını çıkarmış, AM3+ ile devam edeceklerini, 2014'e kadar da bu durumun değişmeyeceğini belirtmiş, DDR4'ün ise 2014 sonlarına kadar destek listesinde olmadığını açıklamışlar. anakart üreticileri mutsuz diye platform değişikliği yapmayacaktır AMD, zaten AMD'nin olayı bu. Intel kullanan bir sistemde yükseltme yapmak için 400-500 doları gözden çıkarmak gerekiyor, oysa AMD'de bu fiyat 200 dolar civarı oluyor ki, zaten kullanıcıların AMD tercih etmelerindeki başlıca sebep bu. yani tamamen dayanağı olmayan, hayal ürünü bir iddiadan başka bir şey değil.
3 gün karanlık konusuna gelince, her tarafta 21 aralıktan sonra 3 gün karanlık olacağı, sonrasında da dünyanın çöküşe gireceği yalanları uyduruluyor. sizin ürettiğiniz bir fikir değil yani bu. ayrıca islamiyette geçen bir şey de değil bu üç gün karanlık yalanı. ben de kıyametin ne zaman ve nasıl kopacağını kimse bilemez dedim, ki siz de aynen bunu yapıyordunuz.
neyse sizlerle bu gereksiz tartışmayı daha fazla sürdürmek niyetinde değilim, kendi hayal dünyanızda mutluluklar diliyorum sizlere.