herkese selam
amd 3200 venice 64 bıt
epox 9npa ultra
ddr400 kıngston 512*2
arkadaslar sistemm budur o/c icin suan sadece işlemci ile oynadım onuda 2.0 dan ilk basta 2.1 e sonra 2.2 ye cıkardım daha cok cıkarmı yada cıkarırsam voltaj veya ram hızlarıyla oynamam gerekirmi gerekirse örnegin 2.4 de ne gibi şeyler isteyebilir yardımcı olursanız sevinrm.
amd 3200 venice
PSU UN KAÇLIK SICAKLIK DEĞERLERİ NE?
Eğer PSU un 300W ve altıysa çok oynama derim.
Bir de fan devirlerine bak
psu 400w sıcaklıkla ilgili bir sorun yok suan en fazla 39 gördü 2.2 ghz de örnegin 2.4 yapsam voltajla oynamam gerekirmi yada ram hızlarıyla
Gerekmez gibi görünüyor PSU bu sisteme yeter sıcalıkta iyise voltaj vermeden dene bir kere acılırsa kullan stabil calısıyorsa sorun yok ama stabil degilse az oarnlarda artır.
cevaplar icin cok tesekkr ederm birde standart fan ile kasanın kapakları acık dar bir alanda degil en fazla ne kadar oynıyabilirim 2.5 -2.6 falan gbi
işlemcim seninle aynı Bende TT bıg typhoon var dandık ram ve anakartla 2.4 Ghz kullanıyorum.
Şu anki sisteminde tek sınır ramler bence.Stok soğutma ile çok rahat 2600MHz'yi geçebilirsin o işlemci ve anakart ile.Ramlere de bölen atarsın bi problem kalmaz...BAktın işlemci problem yaptı hafif voltaj artır...
Zamanında asus a8r-mvp ile amd 3000+ E06 kullanmıştım.Sıcaklıktan yana hiç problem olmuyordu zaten...ama sıcaklığı 40 derecenin altında tutman senin açından iyi olacaktır