Akrabalar bana hediye olarak Samsung NP355V5C Notebook almışlar. Evkur'dan!! Ve 1600 TL gibi inanılmaz bir fiyata! Hayatımda böyle bir kazık görmedim. Hediye olduğu için bir şey de diyemiyorum.
Neyse konuya gelelim, karşı komşunun da Dell Inspiron 3521 'i var. i3 3227U işlemci dışında her şeyi benimki ile aynı.
Benim A4-4300M 'li laptopum altında soğutucu olmasına rağmen komşunun laptopundan daha çok ısınıyor. Soğutucu olmadığında dokunulmuyor zaten. Ağırlık olarak da benimki daha üstün. Benimkinin kasa kalitesi de çok kötü.
Oyunlarda ben PES 2013 en yüksek ayarlar 35-45 FPS alırken (sonlara doğru kasılmalar oluyor ısıdan dolayı), komşumun Dell 3521 laptopunda aynı ayarlarda en az 50 FPS veriyor oyun. Bu beni çıldırttı! FarCry3, Fifa 2013, Crysis 2 oyunlarında da durum aynı, 10 FPS 'lik bazen daha büyük farklar var.
Ve son, benim laptop'um Samsung NP355V5C-S0CTR, 1600 TL iken, Dell 3521 1100 TL'ye alınmış..
Yani kısacası, AMD A4-4300M APU'u hiçbir şekilde önermiyorum! Notebook'ta her zaman Intel tercih edin! AMD kendini geliştirmeli!
Ayrıca Evkur çalışanları da bu çok iyidir bunu alın gibi sözlerle satılmayan malı satmaya çalışmışlar resmen!