Arkadaslar aranıza yeni katıldım o yuzden öncelikle herkese saygılar . benim sorunum dun işyerimde bilgisayarım kendi kendine kapandı. hdd ısıgı fln yanıyor ama ekran gitti power de calısıyor ama ekrana goruntu gelmiyordu. bir kac kere acmaya clıstım fakat sonuc alamadım. makinaya elektrik gidiyor ama goruntu ses (bip fln ) hiç bişi yok..
bu sabah da sansımı denemek üzere bilgisayarı actım ve acıldı. windows a duserken mavi ekranla beraber reset atmaya basladı once daha sonra ben sistem coktu herhalde deyip xp kurmak için bilgisayarı yeniden actım tam basladı derken yazma hatası verdi (bilmem su dosya kopyalana mıyor dedi. o arada makina dondu.reset attım acıldı. tekrar dondu. ve bir iki saat boyun ca yine acılmamakta ısrar etti ve enson demem bundan 2 saat once idi. acılıyor 1 2 kere sonra belirli bir sure acılmıyor. bunun nedeni nedir acaba bir fikri olan varsa cok ama cok rica edicem bilgi verirse sevinirim. ben işlemci ve anakart üzerinde yogunlastım.sorun onlarda olabilir diyorum ama tam olarak bir sey tesbit edemiyorum.
işlemcim amd ATHLON XP 2000+ 462 PIN anakartım biostar simdiden yardımlarınız için tesekkurler....