selm byler ben amd athlon 3700+ sck 939 almayı düşünüyorum aslında ilk olarak 3200 düşünüyordum sonra fiyat farkı ve stok sıkıntısı yüzünden 3500 düşündüm ama kendimi birden 3700 alırken buldum bana bi tavsiye şimdiden teşekkürler
Amd Athlon 3700+ Socket 939
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.valla alabilirsen dfsbilgisayardan
amd opteron 165 almanı öneririm fiyatı 555ytl idi galiba
hava sogutmayla 3ghz yaoanlar var
EVET 3700 PERFORMANS BAKIMINDAN COK İYİYMİŞ BENDE 3500 VAR 3700 DEHA İYİ OLDUGUNU SÖYLÜYORLAR
daha geçen gün 3700 montaj'ını yaptım süper bir işlemci almanı tavsiye ederim ama ona görede ram al 512 den aşşagı kesinlikle alma 1gb alırsan daha iyi olur pc'nin uçaktan farkı kalmaz...
huehueheu Opteron çok ucuk oldu. Bende 4000+ var ve inanılmaz memnunum. Anakartım Geforce4 Ultra chipsetli.
3500 mü 3700 mü karar vereceğine fiyatına bak. arada pek ucurum yoksa 3700+ ı tercih et
Ecevit BIKTIMAnakartım Geforce4 Ultra chipsetli.Geforce4 Ultra e o da nvidia nın sonuçta
Ecevit Bıktım editörümüzün mesaja başlarken kullandığı (huehuehue)nin anlamını çözen varmı
kotu bır nıyetı yok :) IRC den kalma alıskanlık ıste
ben de bi ara he he he ho ho ho diye başlıyordum hep ama işte
vazgeçtim artık.
Merhaba!
Uzun zamandır yeni bir bilgisayar almanın hayallerini kuruyordum şimdi biraz para biriktirdim ve istediğim gibi bir sistem toplamaya çalışıyorum.Tam 2 aydır araştırıyorum ama nafile araştırdıkça kafam daha da karıştı.
Anakart: "ASUS A8N32 SLI Deluxe"
CPU: "AMD ATHLON64 3700+ s939"
Ekran Kartı: "ASUS EN6600/TD Silencer"
RAM: ??????????????????????????????????
RAM konusuna takıldım kaldım.
Değişik marka ve özellikte RAM!lar var,ama ben hangisini alayım bilemedim.Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
DDR-400 MHz-PC 3200 - CL 3
DDR2-533 MHz-PC 4300 - CL 3
DDR2-667 MHz, PC2-5300
Piyasadaki en iyi sistemi toplamaya çalışma bence.Kendin için en iyi olan sistemi tercih et.Ben donanımdan hiç anlamıyorum 3 sene önce bir sistem topladım sadece sistemi topladğım gün öğrendim herşeyi.Daha donanımsal hiçbir problemim olmadı ve performans olarak çok memnunum.