SANALLAŞTIRMA TEKNOLOJİSİ NEY ABİ
ÇOK SORUYOM AMA
SANALLAŞTIRMA TEKNOLOJİSİ NEY ABİ
ÇOK SORUYOM AMA
elveda318ACABA BENİM ÖNCEKİ AÇTIĞIM FORUMDAKİ SORUN TEKRARLAR MI..... AMD EPOXbios güncelle yapmaz ama windows u tekrar kur sonra imagını al keyfe bak.windows işlemciyi değiştireceğin için sorun çıkaracak baştan kurmak daha akıllı o anlamda.elveda318SANALLAŞTIRMA TEKNOLOJİSİ NEY ABİAMD’nin mikroişlemci sanallaştırma teknolojisi (önceden “Pacifica” kod adıyla bilinmekteydi), sadece yazılımla yürütülen sanallaştırma yaklaşımlarına mikroişlemcinin verimliliğini katıyor. AMD’nin G/Ç sanallaştırma teknolojisi ayrıca aygıtların yönetiminde, bölünmesinde ve güvenliğe alınmasında sanallaştırma yazılımlarına destek veren mekanizmalar getirerek bu verimliliği yükseltiyor, böylece de sanal ortamda G/Ç sağlanması alanında daha yüksek performans ve uygulama kolaylığı sağlıyor.
ÇOK SORUYOM AMASon Düzenleme: asimileci ~ 28 Haziran 2007 13:03
asimilecibios güncelle yapmaz ama windows u tekrar kur sonra imagını al keyfe bak.DEDİKLERİNİ ANLIYAMADIM ABİ
işlemcini değiştireceksin ya windows sorun verecek yeniden kurman gerekecek.
norton ghost image programıda windowsu kurduktan sonra diskin kopyasını alıyor,sorun oldugunda 3 dakikada sistemin eski haline geliyor,ayrıntıları aşagıda.
son indirimlerle fiyatlar şöyle olacak
64 x2 4400+ 65 nm. 122 ---->> 98 USD olur
64 x2 4800+ 65 nm. 143 ---->> 115 USD olur
64 x2 5000+ 90 nm. 166 ---->> 133 USD olur
64 x2 5200+ 90 nm. 179 ---->> 143 USD olur
64 x2 5600+ 90 nm. 189 ---->> 151 USD olur
64 x2 6000+ 90 nm. 247 ---->> 198 USD olur
c2duo e4300 2 ghz. 800 mhz. 2 mb.cache 123 --->> 103 USD
c2duo e4400 2 ghz. 800 mhz. 2 mb.cache 146 --->> 126 USD
c2duo e4500 2.2 ghz. 800 mhz. 2 mb.cache 146 USD(yeni)
c2duo e6320 1.86 ghz.1066 mhz.4 mb.cache 174 --->> 154 USD
c2duo e6420 2.13 ghz.1066 mhz.4 mb.cache 197 --->> 177 USD
c2duo e6600 2.40 ghz.1066 mhz.4 mb.cache 237 --->> 217 USD
aslında işlemci alma bıraz daha bekle 4 cekırdeklı ıslemcıler cıkcak athlon serısı tarıhe karısacak anakart desteklermı desteklemezmı orası daha kesın deıl eger 4 cekırdeklı amd ıslemcısı 940 pın am2 ıse anakartına takabılırsın bence bıraz sabret elındekı ıslemcı senı goturur 3800+ kolay gelsın
öyle diyorsun ama....
4 çekirdek çıkdığında kaç para olur tahmin edebiliyormusunnnn.....
zeten 4 cekırdek (Barcelona)Am2+ soketlı olacak bu sokette geçiş dönemi çünkü HT3'e geçmek istiyo AMD AM2+ HT2'yi destekleyecek bildigim kadarıyla.
NASIL YANİ ABİ BENİM ANAKART AÇABİLİR Mİ..........
SENİN VERCEĞİN CEVABA GÖRE ALACAM.......
bak şimdi normalde amd'nın cıkaragı işlemciler yenı çıkacak olanları AM2+ soket bılıyorum. Barcelona işlemcilerinde veri transferını yukseltmek ıcın HT2'ye geçecekler bunuda soket değişimi ile sağlayabılıyorlar.Daha sonra 2009'da da AM3 soketıne geçecekler burda da HT3'e geçerek veriyi en üst düzeyde taşıması planlanıyor.AMD'nın barcelona işlemcileri için AM2'mi yoksa AM2+'mı kullanacagı daha bellı değil bildigim kadarıyla. Benımkıler okuduklarım duyduklarım. Bunlar uzun vadelı planlar. Bence sen 6000X2'yi al keyfe bak aklın hıc takılmasın böyle şeylere.
AZ ÖNCE BİR ŞEY OKUDUM....
X2 LERDE EN HIZLI AMD 5000+ DİYORDUUUU.
ACABA BU KONU İLE İLGİLİ NE DERSİN
nerde okudun bunu.. En hızlı işlemcisi bildigim kadarıyla 6000X2 sen aklını rahat tut.Al bir tane 6000X2 keyfe bak bende alacagım yakında.
sayı ilerledikçe hızlanıyor. okuduğun eski bir yazı olabilir
okuduğum güncel sanırım.....
çünkü amd 6000+ piyasada görünüyor...
ve makalede adı geçiyor
http://www.thgtr.com/cpu/20070315/index.html
makale burada... şirekli amd reklamının altında yazıyor...
sonuc olarak bu işlemci için gayet guzel şeyler yazılmış. Bence cok düşünüyorsun. bız sana 6000X2 diyosak sen bıze inan.Bende alıcam dıyorum sana daha ne dıyım.
abi....
tamam ben bu işlemciyi alacammmmm.....
ama çok güç harcıyor ve çok ısınıyor......
bana önerdiğin bir soğutma sistemi (resimli ve fiyatlı)
yada rahat rahat soğutabilecek bir kasa önerebilirmisin....
eeee lazım olacak...
şu an en fazla güç harcayan işlemciymişşş.
ASUS ve AOPEN 55 USD ye kasalar gigatek te var
2 fanlı vede gerçek psu lu hemde şimdiye kadar hiç sorun çıkartmadılar bende hemde ucuzlar hemde markalı
kardeş acele ediyosun acele etme sana 5600 alıcaz söz
6000 alma çok güç harcıyor güç ve ısınma sorunu var
Asus kasalar güzelde 350wattlık power 6000+ da biraz zorlnır gibi bana geliyor Asusun 550 wattlık powerini de alabilir
BİLMİYORUM ABİ..
BEKLİYECEM UCUZLAMASINI....
AMA ALMIŞKEN EN GÜÇLÜSÜNÜ ALMAK İSTİYORUMMMMM.
YANİ KARARSIZIM..
BANA SORUN ÇIKARTIRMI DİYEEEEEEEEEE.......
ACABA İÇİNİZDE BÖYLE KULLANAN VAR MI....
SİZ NEY ALIRDINIZ MESELA......
BEN İŞLEMCİ ALINCA RAMDE ALACAM BÜYÜK İHTİMAL. RAMLERİ DUAL YAPACAM.. OLURSA... BENDE 667 1GB KINGSTON VAR BİR TANE DAHA AYNISINI ALSAM OLUR HERALDE....
arkaaadaşlaar yorum yazmıyacak mısınız
eğer işlemciye gerçekten hemen ihtiyacın varsa alabilirsin bu biraz da senin ihtiyacınla doğru orantılı
asilemci halen anlamıyorum mantığını amd ısınıyor diyorsun son 1 haftadır antalya kavruluyor gölgede 45 ila 48 arası seyrediyor oda sıcaklığı 43.5 derece klima falanda yok amd sistem am2 ısısı oyun oynarken 52.5 ila 53 boşta ikende 43 derecede seyrediyor.tam 5 tane intel sistem çöpe gitti sırf ısınma sorunu yüzünden oda sıcaklığı 43 derece işlemci çalışmaısıs 55 ila 58.5 derece arasında yük altında değilken yük altında 78 dereceye kadar çıkabilmekte.bumu ısınma sorunsuz sistem birinde 100 dolarlık kasa birinde ise dandik 28 dolarlık kasa nasıl iş bu intele para döktü müşteri iyi diye sadece kasa ve soğutma sistemine 100 dolar harcandı amd sistemide ben alternatif olarak verdim kullansınlar diye 28 dolarlık kasa verdim tek fanlı canavar gibi ama intel sürekli ısıdan dolayı belli bir süre sonra resetliyor odada klima çalışmassa bumudur adalet ver 180 dolar kaliteli intel core2 duo işlemciye 95 dolarlık amd 3500 kadar bile dayanamayıp yolda bıraksın.
haklısın hemde sonuna kadar AMD yı hep KOTULUYORLAR AMD&ATI NO1 MANUFACTURER