Beyler Ben Bu ikisininin OYUN PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM BİDE Bu sitede:http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Call Of Duty Black ops u İşlemci olarak İntel core E6600 ü önerdiği için Fail Gösteriyor Diğer Herşey PASS Kasmalar oluyor İşlemciyi alırken Duo 2 E7500 LE EŞDEĞER DİYE ALDIM Ekran Kartım Ati Redeon 2600 PRO KÖTÜ EKRAN KARTI OLDUNA KARŞI PASS YAZIYO AMA İŞLEMCİ FAİL AMD ATHLON II X2 DUO 2 E7500 İLE EŞ DEĞER BİLİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Saygılar....
Amd Athlon ıı X2 250 mi İntel Core 2 duo E7500 mü
Beyler Ben Bu ikisininin OYUN PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM BİDE Bu sitede:http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Call Of Duty Black ops u İşlemci olarak İntel core E6600 ü önerdiği için Fail Gösteriyor Diğer Herşey PASS Kasmalar oluyor İşlemciyi alırken Duo 2 E7500 LE EŞDEĞER DİYE ALDIM Ekran Kartım Ati Redeon 2600 PRO KÖTÜ EKRAN KARTI OLDUNA KARŞI PASS YAZIYO AMA İŞLEMCİ FAİL AMD ATHLON II X2 DUO 2 E7500 İLE EŞ DEĞER BİLİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.İntel Core 2 duo E7500
Saygılar....
Sorun etme onu... Benim Athlon 3500+ 2.2GHz @ 2.691GHz'de Core 2 Duo'lardan daha hızlı çıkıyor ;)) senin işlemci de Core 2 Duo'lara denk bir işlemci ve COD7 çok fazla işelmci istemez ancak oyunu açmaya kalktığında e.kartı sorun çıkartıcaktır yani oynayamazsın... Açsan bile e.kartı yetersiz kalıcağından keyfsiz bir oyun olur...
İntel Core 2 duo E75002 PC ciyede sordum bu soruyu AMD Athlon II X2 250 E7500 ile denk hatta daha hızlı diyor neye dayanarak bu sonuca vardın İntel bi marka olmuş parçası çok pahalı amd ucuz ve intelden daha iyi sonuş verdiğinden eminim (NEYE DAYANARAK YAZDIĞINI SÖLERMİSİN ? E7500 2.93 GHZ)
ben söyleyim revüzyon bir amd ayhlon II x2 250 bulursan yanına birde ASUS M4N68T-M NVIDIA NFORCE7025 DDR3
anakartı al i7' nin yanında halt ettiğini göreceksin alet uçuyor bendeki ilk çıkan amd phenom 550 modeli bile o kadar seri ve hızlı değil.
e7500 dönemini amd sempron 140 ile bitirmiş durumda artık bu işlemci modelide core unlocker ile çekirdekleri açıldığında e7500 ile kafa kafaya çalışıyor.
ŞİMDİ BENİM ÇEKİRDEKLER KAPALIMI ? ANAKART DEĞİŞTİREMEM BÜTCEM YETMEZ. ANCA BU İŞLEMCİYİ VEYA EKRAN KARTINI ALABİLİRİM ATHLON X4 ALSAM ANAKARTTA Bİ SORUNO LURMU UNLOCKER GİBİ ?
ŞİMDİ BENİM ÇEKİRDEKLER KAPALIMI ? ANAKART DEĞİŞTİREMEM BÜTCEM YETMEZ. ANCA BU İŞLEMCİYİ VEYA EKRAN KARTINI ALABİLİRİM ATHLON X4 ALSAM ANAKARTTA Bİ SORUNO LURMU UNLOCKER GİBİ ?şimdi sende yanılmıyorsam şu anda anakart olarak
Asus M4A78LT-M LE AMD 760G DDR3 1800(OC) AM3/AM2+/AM2ve işlemcinde
AMD Athlon II X2 250şimdi benim anlamadığım bu anakartı ve bu işlemciyi satıp E7500 işlemcimi almak istiyorsun ? eğer öyleyse sakın öyle bir hata yapma ben sana ilk başta E7500 dememin sebebi eğer ilk defa alacaksan E7500 alabilirsin anlamında söylemiştim ama şu anki anakart ve işlemci iyi bir ikili ve yanılmıyorsam çekirdek açılabiliyor işlemcinin ve hatta yine bu forumda senin için bir inceleme buldum bir bak istersen
https://www.chip.com.tr/inceleme/amd-athlon-ii-x2-250_i2656.html
ve ayrıca Bios dan ACC yi auto yapıp unleashed modu enabled yaparsan çekirdek açılması gerekiyor tabii şans işi olduğunu bilmen gerek garantisi yok yani.
amd athlon serisinde x3 modelleri dışında hiç bir modelinde çekirdek açma diye bir muhabbet yok malesef boşa kandırmayalım kendimizi.
phenom serisi hem x2 hemde bazı x4 modellerinde çekirdek açmak mümkün. ayrıca sempron işlemciler var bunların dışında onlarında çekirdekleri açılabiliyor.
BEYLER SİZE SORUM ŞU İDİ :) Sanırım anlamadınız .(Benim İşlemcim ATHLON II X2 core 2 E7500 İLE NASIL BİR OYUN PERFORMANSINA SAHİP ? .http://www.systemrequirementslab.com/cyri/BU SİTEDE CALL OF DUTY BLACK OPS İŞLEMCİYİ CORE 2 E6600 ÖNERİYOR BENİM İŞLEMCİ E7500 E EŞDEĞERDE Bİ PERFORMANSA SAHİP AMA FAİLD YAZIYOR EKRAN KARTIDA KÖTÜ PASS YAZIYOR :d SİTEDENMİ ANLAMADIM OYUNDA KASMALAR OLUYOR BUNUNN NEDENİ İŞLEMCİMİ EKRAN KARTIMI BUNLAR CEVAPLARSANIZ YETER :)
SAYGILAR
amd athlon serisinde x3 modelleri dışında hiç bir modelinde çekirdek açma diye bir muhabbet yok malesef boşa kandırmayalım kendimizi.Bende tam olarak bilmiyordum hangileriinin açılıp açılmadığını teşekkür black_flood
phenom serisi hem x2 hemde bazı x4 modellerinde çekirdek açmak mümkün. ayrıca sempron işlemciler var bunların dışında onlarında çekirdekleri açılabiliyor.
2 PC ciyede sordum bu soruyu AMD Athlon II X2 250 E7500 ile denk hatta daha hızlı diyor neye dayanarak bu sonuca vardın İntel bi marka olmuş parçası çok pahalı amd ucuz ve intelden daha iyi sonuş verdiğinden eminim (NEYE DAYANARAK YAZDIĞINI SÖLERMİSİN ? E7500 2.93 GHZ)Hocam sen bu olayı neye dayanarak soyluyorsun? Ucuz olduğu dandik parça olduğu anlamına gelmez? Ben şuanda AMD Phenom II X4 955(3.20) kullanıyorum? Bundan önceki işlemcim E7500'dü. Verdiğim paraya yazık etmişim ve sorabilirsin o bilgisayarcı arkadaşlara 955'i. Fiyat 280 civarı. E7500 büyük ihtimalde 230 240 civarıdır ben alırken farklıydı. O yüzden İntel pahalı diye Amd kötülemek yakışmaz, yakışık olmaz. Sonuç verdiğini neye dayanarak yazdığını söyler misin? Amd Sempron'la karşılaştırdın sanırım E7500'ü?Edition: Fiyatlarda sorun oluşmuş, AMD 955 http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=43210
Son Düzenleme: Doqqs ~ 09 Aralık 2011 23:55
Selam Arkadaşlar Ben Bir pc beğendim yön mağazasında pc özellikleri şunlardır:
İşlemci: İntel Core 2 duo markasını bilmiyorum
Ekran Kartı:2 gb gddr5 128 bit
yanında renkli yazıcı hediyeli
mönitörüyle beraber
6 gb ramlı 500 gb hdd
bana istediğin oyunu oyna tık yapmaz demişti acaba bu pc yi alayım mı ???? 1.5 tl fiyat
intel tabikide sorman bile hata
intel tabikide sorman bile hata
alakasız cevap veriyorsun intel yada amd fark etmez tam açık model belirtilmemiş E5300 de olsa sen alırsın orası ayrı intelin kazığı hoşuna gidiyorsa çok orasıda ayrı konu.
athlon X2 250 ile çok daha stabil performans alınır hatta x3 modeli ile bir i3 sistemden daha iyi stabil performans alınabiliyor.amd komple sistem satanlar oluyor bazen x2 6000+ işlemcili alıyorum satıyorum şuanki core2 duolardan çok daha iyi hatta bazı işlemlerde buldozer ve phenomlardan bile daha seri çalışıyor özelliklen aşırı bellek iletişim yoğunluğu olan işlerde. halen yitirmemiş durumdadır amd nin eski x2 mimarisi bile halen var olan fx athlon ile güncel uygulama ve işlemleri sorunsuzca çalıştırıp kullanabilen.