SELAMLAR.YAKIN BİR ARKADAŞA EKRAN KARTI ALACAĞIZ VE BÜTÇESİ 300 TL.EKRAN KARTI OLARAK ATI 5750 Yİ İSTİYOR.FAKAT HANGİ MARKADAN ALACAĞINI ŞAŞIRDIK.SİZİN TAVSİYENİZ NE OLUR? SAPPHİRE,MSİ,ASUS VS. SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ?BU ARADA ARKADAŞIN PSU DA OCZ FATAL1TY 550W.
Amd Ati 5750
SELAMLAR.YAKIN BİR ARKADAŞA EKRAN KARTI ALACAĞIZ VE BÜTÇESİ 300 TL.EKRAN KARTI OLARAK ATI 5750 Yİ İSTİYOR.FAKAT HANGİ MARKADAN ALACAĞINI ŞAŞIRDIK.SİZİN TAVSİYENİZ NE OLUR? SAPPHİRE,MSİ,ASUS VS. SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ?BU ARADA ARKADAŞIN PSU DA OCZ FATAL1TY 550W.Ekran kartı:Sappire Vapor-x AL.
Evet aslında düşündük te HIS RADEON 5770 GDDR5 almaya karar verdik.zaten zannedersem sapphire,powercolor,gigabyte ların 5770 kartları orak bir soğutucu kullanıyor.O nedenler HIS i seçtik ama 1 soru daha sormak istiyorum.OCZ FATAL1ty 550w bu ekran kartını sorunsuz çalıştırır mı acaba?
tamamdır.aslında 5830 almayı planlıyoduk ama daha bazı diğer pc ürünleri alacağından 5770 yöneldik teşekkürler.
sapphire veya hıs öneririm... (öncelik sapphire...)
Vapor-X veya IceQ versiyonlarını almaya çalışın daha isabetli olur soğutma açısından...
Asustan muhakkak uzak durun. Çünkü aşırı ısınma ve kilitlenme hatta yanma problemleri olduğunu bir çok yerde okudum...
Gigabyte ise anakartları kadar iyi değil bu konuda. İdare eder seviyede...
MSI için fazla birşey diyemeyeceğm ancak laptopları , anakartları ve ürettiği diğer donanım bileşenleri genel olarak iyidir...
sapphire veya hıs öneririm... (öncelik sapphire...)
Vapor-X veya IceQ versiyonlarını almaya çalışın daha isabetli olur soğutma açısından...
Asustan muhakkak uzak durun. Çünkü aşırı ısınma ve kilitlenme hatta yanma problemleri olduğunu bir çok yerde okudum...
Gigabyte ise anakartları kadar iyi değil bu konuda. İdare eder seviyede...
MSI için fazla birşey diyemeyeceğm ancak laptopları , anakartları ve ürettiği diğer donanım bileşenleri genel olarak iyidir...
bende belirttim asusların aşırı ısınma problemini bende cucore hd5770 104 derecede çalışıyordu anormal bir değer gerçekten