Amd Ati Radeon HD 4300 - 4500 ekran kartım var fakat amd 4000 ve altı serilere sanırım desteği kesmiş. Windows 8 destekli bir yazılım vardı fakat artık o yazılımda yok sitede. Ben windows 8.1 kurdum ekran kartı driver bulamıyorum. Ne yapabilirim? Windows 8'e geri dönüp başka sitelerden windows 8 destekli driver mı arayayım?
Windows Vista 32 Bit
Windows 7 32Bit
Windows 8 32 Bit
Windows 8.1 32 Bit
Windows Vista 64 Bit
Windows 7 64Bit
Windows 8 64 Bit
Windows 8.1 64 Bit
Buraya tıklayın ve windows 8.1 uyumlu driver'ı indirmeye başlayın
Edit 2: Sık sık güncelleme geldiği için download linki değişir. Bu nedenle paylaşıldığı yere bakmanız rica olunur.
bu arada temiz kurulumla alakası yok atıp tutmayalım 8.1 4000 serisine uyumsuz.
ayrıca bu forumda nede çok kendini profösör sanan varmış gülüyorum sadece
ve anlamadan dinlemeden karşındakinede bilgiçlik taslayıp beceriksizde demeyeceksin bazıları gibi. tekrar teşekkürler. bu arada anakart M4A88TD-V EVO/USB3 bu tarihi eserse kimseyi ilgilendirmez ki usb 3 0 artı ssd takılı anakarta da xp kur tarihi eser win 8 ile işin ne diyenede güler geçerim. amd 4000 serisi ekran kartına desteği kesti diye 2 yıl önce aldığım asus anakartı atacak değilim ayrıca bu anakarta 2 adet kapasitesi yüksek harici e. kartıda takılıyor artı win 7 destekli kart nasıl tarihi eser onuda çözemedim?? ayrıca win 8de gayet stabil çalışıyor geçin bu bilgiliyim edalarını boşa atıp tutmayın bilip bilmeden.
bu kablonun ismi nedir?