Amd alsın alsın ............
AMD, ATI'yi satın aldı
- 1
- 2
Açıkçası bu beni yıkan bir haber olmuştu:( İlk olarak bizzat Ati'Nin sitesinde görmüştüm haberi:(
Ati'yi çok seviyordum,Amd-Intel arasındaysa taraf tutmuyordum,fakat Ati'nin başka bir firma tarafından,hem de hisselerinin tamamının satın alınmış olmasına çok bozuldum,aslında bu firmaya Amd Ati diyemeyiz bence,sadece Amd demek lazım,ortak olsalardı o zaman taman Amd Ati birleşmesi denirdi,ama Ati'nin tamamını aldı Amd offf,keşke eşit hisselere sahip bir ortaklık ya da geniş kapsamlı bir işbirliği falan olsaydı ama Ati böyle tamamen silinmeseydi,tamamen başka bir firmanın markası haline gelmeseydi....:((
Ekran kartı satan sadece Nvidia kaldı yine,daha öncelerden olduğu gibi, bağımsız bir ekran kartı almak isteyen Nvidia alcak yine,Nvidia tekel oldu yine...Ki bu habere Nvidia cephesi çok sevinmiş(Nvidia yetkilileri)
şaşırttı beni ya bu olanaksız gibi bişiydi şimdi siz ati firması olsanız satarmısını)=
AMD, ATI yi 5 küsür milyar dolara karşılık aldı. Bu paranın 2.5 milyarı borç alark verdi veya verecek. AMD, bu parayı ödeyemezse işte o zaman tam curcuna olacak...
Ecevit BIKTIMAMD, ATI yi 5 küsür milyar dolara karşılık aldı. Bu paranın 2.5 milyarı borç alark verdi veya verecek. AMD, bu parayı ödeyemezse işte o zaman tam curcuna olacak...AMD ödeyemeyeceği borcun altına girer mi, sanmıyorum. İmajı yerle bir olur böyle ters bir şey olsa.
elvis32Öyle birşey olsa yerle bir olucak imaj bile kalmaz elvis :) Piyasadan silinirler -ki, büyük bir şirket olduğuna göre herşeyi planlı yaptıkları kesindir . Ama olur ya dediğin gibi bir aksilik..?Ecevit BIKTIMAMD, ATI yi 5 küsür milyar dolara karşılık aldı. Bu paranın 2.5 milyarı borç alark verdi veya verecek. AMD, bu parayı ödeyemezse işte o zaman tam curcuna olacak...AMD ödeyemeyeceği borcun altına girer mi, sanmıyorum. İmajı yerle bir olur böyle ters bir şey olsa.Son Düzenleme: samet1986 ~ 06 Ağustos 2006 02:34
- 1
- 2