AMD, ATI'yi satın aldı
- 1
- 2
süper bi haber ... bir AMD ATI kullanıcısı olarak çok sevindim :)
cursedsüper bi haber ... bir AMD ATI kullanıcısı olarak çok sevindim :)Ben üzülmeli miyim Intel & Nvidia olarak :D
üzülme be abi sende AMD ve ati ye geç:)
Selçuk İslamoğluAMD'den nefret eden ama ATI'yı çok seven biri olarak, ben şahsen ATI'ye yazık oldu derim :(AMD'den neden nefret ediyorsun ya çok merak ettim
selçuk abi hislerime tercüman oldun sağol ya:DDDDD
e ben intel ve ati kullanıcısıyım noolacak:D
artık intel ve amd kullanıcısı oldum:D
cursedsüper bi haber ... bir AMD ATI kullanıcısı olarak çok sevindim :)Al bendende o kadar.. Yaşasın AMD :)) İntel !! AMD'nin dönüşü muhteşem olacak bekle...
Bu durumda İntel'de Nvidia'yı satın almalıki durum eşitlensin.Şimdi İntel'in işi dahada zorlaştı.Fiyatlarınıda düşürebilir.
Bu evliliğin yavruları neye benzeyecek acaba?
AMD'yi tebrik etmek lazım İntel'in conroe'suna karşı iyi bir atak yaptı.Önümüzdeki aylar göreceğiz AMD mi İNTEL mi?
Bende sevinenlerdenim. İleride inşallah iyi şeyler görücez.
bende AMD ,ATI kullanıyom süper memnunum çok iyi olmuş
tuncabselçuk abi hislerime tercüman oldun sağol ya:DDDDDTuncabcıgım.Kasaya hem amd hem intel mi taktın.
e ben intel ve ati kullanıcısıyım noolacak:D
artık intel ve amd kullanıcısı oldum:İntel+Ati gayet güzel gidiyor.
amd birde nvidia yı alsa zevkten dört köşe olcam
OBAamd birde nvidia yı alsa zevkten dört köşeyok daha neler
öyle deme elvis, alsınki ortalık iyice kızışsın. Bizde tüketici olarak rahat bir nefes alırız (HEHEHE)
OBAamd birde nvidia yı alsa zevkten dört köşeolurmu öle şey amd nvidia'yı alacak daha neler
amd aynen creative in yaptığını yapsın. sırayla ne kadar rakibi varsa satın alsın. bugün ati yarın nvidia. darısı intelin başına
amin diyemiycm çünkü amd kullanıyorum
- 1
- 2