AMD Çalkalanıyor: 1 Milyar Dolarlık Kayıp Ve…

justen
22-07-2008, 10:27   |  #26  
justen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
164 mesaj

Arkadaşlar sizi bilmeme ama benim AMD ye karşı yazamıyorum tamam şimdilik Intel ustunluğünü kabul ediyorum ama bu son değil daha uzun zaman var önünde hemde bir devin bir anda yıkılmasını beklemeyin daha yarış bitmedi....not(bu kullanıcı için iyi haber )(mi):

XxXDaRKoXxX
22-07-2008, 10:35   |  #27  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

AMD Batmasın!

Yoksa piyasa sadece Nvidia ve İntel'e kalır!

Z1mBaBwE
22-07-2008, 10:47   |  #28  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

AMD nin battığı falan yok her büyük şirkette inişler çıkışlar olur.AMD zaten yavaş yavaş yeniden güçlendiğini gösteriyor.Bunu ekran kartlarından anladık zaten sıra işlemcilerde.

pctrans
22-07-2008, 23:03   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
542 mesaj

kesinlikle katılmıyorum çünkü benim gerçi tuhaf ama dandik bi celeron pc var p4 tek çekirdek ve amd turion çift çekirdek li donanımları eziyor yaa nsl oluyo anlamıyorum 128 ekran kartı 380mb ram e ragmen onlardan hızlı açılıp performansı süper çalışıyor saat hızları celeron 1.20 p4 2.66 amd turion 1.90

yanlız nvidia bu işi bırakırsa kendi firmamı kurar mühendislerinide almaya çalışırım okadarki adamlar benim hobim yani ben onların tarihinden çok etkilendim

celeron xp sp2
p4 xp sp2
amd vista home pre sp1

Fattur
22-07-2008, 23:34   |  #30  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

AMD ati yi almakla bence büyük hata yaptı keşke intel alsay eğer intel alsaydı şimdi daha kaliteli pc lerimiz olacaktı

pikachu
24-07-2008, 09:18   |  #31  
Taze Üye
1 mesaj
kirpikral123
Arkadaşım senin bilgisayar kullanmaktan yada kurtlar sofrasına benzeyen bilgisayar pazarından haberin yok gibi.Amd bence İntelden daha hızlı işlemciler üretiyor.Bunu şahsen denedim gördüm.Sana karşılaştırmalarımı söyliyeyim İntel Pentium 2.4ghz işlemci ve amd sempron 3600 1.8 ghz lik işlemcileri karşıalştırdım ve ben film montajı yapan biryim amd sempron fazlasıyla işimi gördü ama ya pentium halbuki ondan daha hızlı olması grekmezmiydi?Ayrıca nvidia pekte başarılı olmayan ama insanlar için ucuz olan ekran kartları uretiyor.Guzel olanalrı ise odukça yuksek bir fiyata satıyor.Ama amd ve atı bize çok guzel ekran kartlarını oldukça ucuza satıyor.Yani sen nvidianın sattığı 300dolarlık ekran kartına eş değer ir ekran kartını atiden 100dolara alabilrsin.Harikasın amd.İntelin pazarda tekel olmaması lazım durum her ne olusa olsun bence hiç bir pazrda tekel olmamalı.
sıralama teknolojisi kullanmayıp ben de verileri olduğu gibi boşaltsam ben de hızlı olurum önemli olan kilitlendiğinde bilgileri de kaybetmemek. Bu da yalnızca intelde var amd kilitlendi at reseti gitsin..

hanif
24-07-2008, 19:13   |  #32  
Taze Üye
5 mesaj

Arkadaslar bence tartısagımıza burda bılgı edınsek daha ıyı olmazmıydı acaba?örnegın cogu ınsan drıver bulmakta sorun yasıyor,kim ne kullanıyor ve hosuna gıdıyorsa onu tercıh eder.şu yada bu guzel dıye tartısmanın anlamı yok.tekrar edıyorum cogu ınsanın ıhtıyac duydugu konular var tartısmak yerıne yardımlasalım.TŞK

Göktürk
26-07-2008, 17:49   |  #33  
Yeni Üye
38 mesaj

arkadaslar amdye devam yoksa intel tekel olursa türktelekom gibi bizi ezerler amd alalım brz şirket para kazansın ekmek yesin yaw amd atı alalım şaşmayalım baska bir yere.

erkanc
26-07-2008, 20:42   |  #34  
Yıllanmış Üye
3,213 mesaj

Uzun yıllar Amd kullandım şimdi İntel kullanıyorum bana göre hangisi iyiyse o kullanılır ayrıca Amd firması bu mali krizi atlatırmı atlatamazmı bilnmez (Gerçi Ceo yu değişti)ama ne İntel nede Amd tek başına piyasada kalmamalı yoksa tekelleşme başlar

ya_bi_sus
27-07-2008, 17:24   |  #35  
Taze Üye
6 mesaj

bence ceo addan da kaybetmiş.ADAM KENDINI NE SANDIYSA :)  ARKADAS SADECE KENDİ HİSSLERİYLE OYNAMAKTAN BU KADAR para kaybettirse türkiyede adamı ergenek-10'u musallat ederler valla :)

annebenmanyaqoldum
28-07-2008, 13:38   |  #36  
Üye
81 mesaj

Benim için AMD hiçbir zaman Intel kadar performanslı olamadı. Ama AMD herzaman Fiyat/Performans kralı oldu benim için. Çünkü yeterli işlem gücünü uygun fiyata sunabilen en iyi işlemci üreticisi AMD çünki :D Ve allah aşkına sizlerden istediğim tek şey şu yaptığınız intel-amd taraftarlığını GS-FB taraftarlığına benzetmeyin. Yoksa iki gün sonra "Intel'im benim! Biricik sevdiğim.." veya "En büyük AMD! başka büyük yok!..." gibi saçma saçma düşünceler çıkabilir :D Bırakın ortada bir rekabet ortamı oluşsun da kazık fiyatlar ile karşılaşmayalım :D