AMD den gelen acıklama

asimileci
03-07-2007, 10:24   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,996 mesaj

AMD ci arkadaşın kabul etmiyor
ona söyle,doğruları her ortamda söylemekten kaçınmam
isterse konu yine kitlensin.
şu anda o/c rekoru E4300 de 9 ghz sıvı nitrojenle...

herkesin kendi doğruları vardır
ama dünyanın doğrusu 1 tanedir...
oda testler,testlerde amd altta bunu kabullenemiyorlar...

kanıtla diyorum sana göre doğru olabilir dünya doğrusunu göster bana.ama kanıtlayamaz.

Son Düzenleme: asimileci ~ 03 Temmuz 2007 10:27
black_flood
03-07-2007, 11:18   |  #27  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

niye okuyayımki üniversiteye ne gerek varki üniversiteye bin basan dünya çapında geçerli sertifikalar var iken gidipte trde eziyet çekerekten çökmekte olan eğitim siteminde sürünemem doğrusu.microsoft sertifikaları örneğin hem en azından orda bile ne piskopat adamlar var ama en azından senin gibi tek inte kelimesi ezberlemiyorlar.işlemcinin ne olduğu değil yaptığı işlem önemli.eğer bir ürün istenen performansı vermiyorsa hiç laga lugaya gerek yok.

asimileci
03-07-2007, 11:23   |  #28  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj
black_flood
niye okuyayımki üniversiteye ne gerek varki üniversiteye bin basan dünya çapında geçerli sertifikalar var iken gidipte trde eziyet çekerekten çökmekte olan eğitim siteminde sürünemem doğrusu.microsoft sertifikaları örneğin hem en azından orda bile ne piskopat adamlar var ama en azından senin gibi tek inte kelimesi ezberlemiyorlar.işlemcinin ne olduğu değil yaptığı işlem önemli.eğer bir ürün istenen performansı vermiyorsa hiç laga lugaya gerek yok.
fiyat/performans ta amd mi üstün yani?????
ya sen hiç testlere bakmamışsın???

Türkiye üniversitelerine laf atma....
çok iyi dünya çapında üniversitelerimiz var
HACCETTEPE ODTÜ İTÜ BİLKENT BOĞAZİÇİ 9 EYLÜL ÇUKUROVA

yani sen diyosunki ben aldığım sertifikalarla bunlara 5 basarım
kim sana iş veriyormuş, o sertifikalarla, üniversite mezunu olmak 1 adım ileri demek 1 kere...sana 5 basar üniversite mezunu....

eziyet çekmeden adam olamazsın,askere gitmedin herhalde sen???

Son Düzenleme: asimileci ~ 03 Temmuz 2007 12:44
Z1mBaBwE
03-07-2007, 11:56   |  #29  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

konuşmalarınızda kırıcı olmamaya dikkat edin.hakaret içerikli mesajlarınız silenecektir.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 03 Temmuz 2007 12:50
asimileci
03-07-2007, 13:33   |  #30  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

r3qu3m ben sana küfür etme dedim değilmi?
ben sana küfür etmem seviyene de düşmem
bundan sonra bana yazma
bende sana yazmıyacam bu sorun çözülsün
imalarda da bulunma....

Z1mBaBwE
03-07-2007, 15:02   |  #31  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

asimileci gl şu işi tatlıya bağlıyalım bana sürüngen mürümngen gibi şeylerle hitap etme sen ıntelcı bende amdcıyım sen ıntelın artılarını sole ben amdnınBeğendimAlkışAlkış

asimileci
03-07-2007, 18:19   |  #32  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

OK

black_flood
03-07-2007, 20:22   |  #33  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

askerliklen ne alaka bu dediğinin acaba askerliktede sorun yaşamadımki seritifikalarıma güvenim tam nereye gitsem kapılar açık.birkere daha gel desinler yine giderim nasıl olsa benim senin kadar zorluktan korkum yok ama eğitim seviyesi trde gerçekten saçma bir yurt dışındaki eğitim şartlarına bak birde burdakilerine liselerde aynı şekilde alan dersi ağırlığı yerine felsefe matematik ağırlıklı bir eğitim ve ben o lise matematiğinin %2 sini bile kullanamadım.aynı şekilde üniversitelerdeki matematikte çok uçuk konumda eğer ben onları öğrenip alan dersindende geçer nor alıp geçebiliyorsam bu eğitimin çarpıklığıdır.ağırlık alan dersli olmalıdır.yurt dışında ağırlık alan dersidir gidipte felsefeden bilmem neden iyi al alan dersindende geçer al kavramı yok alan dersini iyi ile geçemeyeni baya bir süründürüyorlar.görüyoruz üniversite mezunlarını odtü mezunu sistem mühendisi gelmiş microsofttan eğitim için yalvarıp para veriyor daha bi ms ile adam akıllı network kuramıyor.server sistemlerindeki ince sorunlarda direk panik olup sorunu büyütüyor.cat5 çakacak estek köstek kod kavramını bile bilmiyor aynı sorun gerçi microsoftun eğitimcilerinin bazılarındada var direk kodlama şu yapılan tr. beyaz tr. mavibeyaz mavi diye arazide gider gibi dümdüz gidiyorlar.acaba bu şekilde çalışıyorsa o renklendirmeye ne gerek varki hepsi aynı renk olsun.daha üniversiteden hemde odtüden mezun olan bilemeyipte geliyorsa bu onun değil çarpık eğitimin sorunu.ayrıca staj konusuna hiç deyinmiyorum o konudada dönen bir sürü dolap var.zamanında bende özzeniyordum o tip staja ama sonu kötü oluyor anlaşılınca.

Banned
03-07-2007, 21:29   |  #34  
Banlandı
1,148 mesaj

Ya Asimileci yeter ama kardeşim...
Ben İntel işlemciyi Sıvı Nitrojenle Nerde kullanacğım...
saçma sapan şeyler yazıp durma...
İntel şuanda iyi... Ama Gelecekte de iyi olacağı anlamına gelmiyor...
Ya AMD üstün gelirse Hangi yüzle yazaccaksın buraya...
akıllı ol...
sen bana Sıvı Nitrojenle 9 GHZ çıkarmanın faydası nedir onu söyle... Yani bunu yapınca Tüm herşey bitmiş mi oluyor...
İşi Harbiden Fanatikliğe vurdun... Sanki mahalle maçı yopuyoz...yada BENİM BABAM SENİN BABANI DÖVER diyen çocuklar gibi kavga ediyoz... tahminimce 5-6 yaşlarında değilsin...
burada bu İNTEL sevdası AMD düşmanlığından bu kadar kişi rahatsızsa bir sorun var demektir...
Hatırlarsan Sen bu forumdan gitmeye kalktığında sana Destek olmaya çalışmıştım... ama bu yaptıların beni pişman etmeye başladı....
Allah Aşkına Bırak şu İnadı...
Hadi Kardeşim Kırma Bizi ve VAzgeç bu fanatiklikten....
Allah YArdımcımız Olsun...
Saygılar...

asimileci
03-07-2007, 21:47   |  #35  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

yani kimse türkiye de üniversite okumasın senin kompeksin var herhalde okuyamamışsın ya
odtü mezunu mu bişey bilmiyor??? inanmam.

asimileci
03-07-2007, 21:50   |  #36  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

biz aramızda sorunu çözmüştük ama senin bu yazınla seninle aram bozuldu haberin ola,
yazılarımda da yazdım amd indirimlerle öne geçti,
fiyat/performans da amd öne geçti.

pişman mı oldun bir daha sana da yorum yok bye
benimle muhatap olma.

Son Düzenleme: asimileci ~ 03 Temmuz 2007 21:53