6870,6970,5970,5870 vb kartı olan arkadaşlar crysis 2 ultra edition yamasında herşeyi full yapıp açmayı denermisiniz? o kartlardan birine sahip olmadğım için deneyemiyorum.Ve bakalım yanılcakmıyım :)
Amd ekran kartı olanlar
- 1
- 2
normal oyundan bahsetmiyorum gt430 bile full ayarda oynatıyor.Ultra edition pack yükle ve sona çek :)
peki oyun sırasında http://www.pclabs.com.tr/wp-cont ... lationWireframe.jpg böylemi oluyor :D
Kardeşim Nvidiacısın Sen Galiba Kasmıyor FUll Hd Full Detay FULL GRAFİK Herşey Açık Ultra Edition Pack Açık Görüntü Bunun Kadar Güzel Hatta Daha BileNvidia cı olmamla ilgisi yok merak ettim.mafia 2 de phsyx açık 20 fps veren 5970 vardı.Demekki amd aşmış kendini.Satıp 6870 cf mi yapsam :P :D
mafia 2 yle crysis 2 ultra editionda bir deil :) tebrik ettim amd yi.boşuna para yatırmışım gtx580 e.3ds maxte arabayı döndürürken dakikada 1 kare döndürmese 6970 cf yapardım :D
Ah Be Kardeşim Bir nvidia maduru Daha Kardeşim Bakın Bu Nvidia Başından Beri Markadan İbaret Bende Nvidiacıydım Ancak AMDye Geçince Nvidianın Para Tuzağından Başka Birşey Olmadığını Anladım :) Herkez Çıkıp Nvidia İyi Diyebilir Serbest Ama Akıl Var Mantık Var
Ah Be Kardeşim Bir nvidia maduru Daha Kardeşim Bakın Bu Nvidia Başından Beri Markadan İbaret Bende Nvidiacıydım Ancak AMDye Geçince Nvidianın Para Tuzağından Başka Birşey Olmadığını Anladım :) Herkez Çıkıp Nvidia İyi Diyebilir Serbest Ama Akıl Var MantıkAğzına sağlık diğer konuda bi bunu söliyemedm anlamıyo millet :)
O Aptal Ekran Kartı Testlerininde %99`unun Nvidia Sponsoru Bu Yüzdende Nvidiayı Uçurup AMDyi Düşürüordamı çalıştın nerden biliyosun? yalan söylüyo olsalardı AMD onları berteraf ederdi demekki doğru koskoca amd şirketi sesini neden çıkarmıyor sanıyorsun çünkü doğruları söylüyor adamlar.ama senin görüşünede saygım vardır.
amd de bassın parayı şov yaratsın.İyi oyunlar nvidia optimizasyonlu bunu kabul edin.Ayrıca amd gpular basıyor hız basıyor hız.araba sürmüyoruz arkadaşlar.phsyx yapsın önce bi amd.Gerçekçi efektler olsun ki anlam kazansın oyunlar :)
4870 var amd.TEstlerede hiç bir zaman bakmam.kendim test ediyorum gtx 580 le.Üstünede tanımam :)
abi ağzımdan bir kere amd kullananlara kötü laf çıkmadı ve bende hiçbir zaman nvidia kullanıyorum diyerekten hava da atmadım ama siz mankafa aptal salak diyerek aşağılıyorsunuz biz buna burda birşey demesekte bunu kişisel hakaretten dava açan arkadaiımız su.un büyüklüğüne göre 20 yıl yatabilir bizim gösterdiğimiz saygıyı sizde gösterin
Bu hakaretleride 8.sınıf bebelerinin yapması veya hiç nvidia kart kullanmamış ezik gamer ların yapması.. Fena cidden.
- 1
- 2