Merhaba arkadaşlar...
Sistemim; win 7 64 bit, amd hd 7670m ve intel hd 4000 ekran kartları, samsung np350v5c-s09tr modelli bir pcdir.
Yaklaşık 1.5 veya 2 sene öncesinde (belki fazlasıda olabilir) "görüntü yöneticisi yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" sorunuyla karşılaştım ve uzun uğraşlar sonunda çözemedim. Hatta o aralar attığım formatlar sonrasında sistem 7, 8.1 ve 10 bile olsa kurulum sonrası ekran kartı yüklemesi bittiğinde yeni oturum açıldıktan kısa süre sonra mavi ekran sorunu başladı. gel zaman git zaman bu zamana kadar ben hala o sorunu çözemedim. o zamandan sonra da uğraşmadım amd disable modda intel candır modda imkan dahilinde pc kullandım. bu bi kaç gündür yine şu ekran kartı için denemediğim hiç bişey kalmadı... bakmadığım çözümde... standart vga bağdaştırıcı sorunu içinde bazı çözümler uygulamadım ama oda olmadı. en son yaptığım driver kurulumunda yine aynı sorunla karşılaştım tekrardan amdyi disable moda aldım. zaten kartınız yüklenmedi diye uyarıda verdi.. şu an aygıt yöneticisinde intel yazan yerde bir ünlem işareti de var. bu amd yi disable yaptığımda sanki intel de silinmiş. neyse intel yükleniyor ama onda sıkıntı yok derdim amd ile. yada kart bozulmuştur. bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinicem :)