haklısın. gerekiyor zaten çift işlemci - yetmiyor bize :=). asus un var bir tane gördüm. 560 dolar. intel anakart ama. zuhaa.İyide bu kart çok çok üst düzey bir anakart ev kullanıcısı için.Bu 3ds max , corel draw için tasarlanmış anakart chipsetleri...Xeon diyor görmüyon mu.ASUS Z9PE-D8 WS Dual LGA 2011 Intel C602 SATA 6Gb/s USB 3.0 SSI EEB Intel Motherboard
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131817
AMD FX-8350 'Vishera' 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
bir incelemede burda var.
http://thgtr.com/amd-fx-8350-inc ... mu/16#axzz2AP5WVYdF
core i5 3570k yı bile geçemiyor ama olsun fp ürünü olursa iş görürrsentetik asla anlam ifade etmez anlatmaktan bıktım neredeyse. sentetik testlere istinaden işlem yapıyorsun sanarlar sürekli. günlük kullanımı geçtim gerçek hayatta dahi kimse gidipte süper pi testinin uyguladığı standardı kullanmıyor o testin ne olduğunu anlamışta değilim intel ve amd ürünleri ilk çıktığından buyanadır süper pi denen matematiksel işlemde hiç bir zaman amd liderlik yapamadı. diğer konulara gelecek olursak amd her türlü ezebiliyor. aralarında % 1 den fazla fark yok maalesef.render olayınada gelince alınan sonuçlar gayet net kullananlar var ve hiçte o testlerdeki gibi öyle render işleminde 5 dk civarı bir fark yok sn cinsinden fark var.
Sentetik testlerde sorun yok arkadaşım zorun intel ve amd dandik işlemci üretiyor.p4 3.0 ht den sonra intel gözümden düştü.sentetik asla anlam ifade etmez anlatmaktan bıktım neredeyse. sentetik testlere istinaden işlem yapıyorsun sanarlar sürekli. günlük kullanımı geçtim gerçek hayatta dahi kimse gidipte süper pi testinin uyguladığı standardı kullanmıyor o testin ne olduğunu anlamışta değilim intel ve amd ürünleri ilk çıktığından buyanadır süper pi denen matematiksel işlemde hiç bir zaman amd liderlik yapamadı. diğer konulara gelecek olursak amd her türlü ezebiliyor. aralarında % 1 den fazla fark yok maalesef.render olayınada gelince alınan sonuçlar gayet net kullananlar var ve hiçte o testlerdeki gibi öyle render işleminde 5 dk civarı bir fark yok sn cinsinden fark var.
İllada dünya rekorunu kırdırıcaniz bana ne yani 4x server işlemcisini ni mi geçelim hızda.
Hani intel i5 i7 lerinize noldu.Tek rakibim Türk havayolları.p4 3.0 ht 2gb ram ati redeon 4350 ile bu skoru aldım.Bana amd Fx 8350 aldırtıcanız ondan sonra 30 saniyede render yapacam.Üzerime gelmeyin.:)
p4 ht 3.0 2 çekirdek biri sahte 2 dakika 11 saniyede render yaptım.Satılık p4 3.0 :)
http://www.randomcontrol.com/frybenchHaniiiii nerde i5 3770k i7 3xxx serisi.
https://www.chip.com.tr/forum/isl ... test-i_t241235.htmlTek rakibim bundan 2 tane.
Xeon E7-2850
2.00 32GB 2m 11s
carri systemsSon Düzenleme: Kapalı Hesap (241235) ~ 26 Ekim 2012 23:10
Biraz daha kassam birinci olucakmışım tüh, keşke internete girip sörf yapasaydım müzikte dinlemeseydim.Bakya üzüldüm.
O skoru bende yaparımda speedgear bende hız arttırınca sapıtıyor ne yazık ki.
senin rekoru bilemem ama kafama takılan bir durum var ve halen çözemedim. cinebench yazılımında render işlemci sadece 4 dk sürüyor ama sonuncu. 12 dk render süresi ile bitiren intel ise en tepede nasıl iştir bu bana açıklayabilecek var mı. 12 dk. tren hikayesi gibi beklemek pc karşısında ne zamandan beri en iyi demek oldu anlam veremiyorum.
senin rekoru bilemem ama kafama takılan bir durum var ve halen çözemedim. cinebench yazılımında render işlemci sadece 4 dk sürüyor ama sonuncu. 12 dk render süresi ile bitiren intel ise en tepede nasıl iştir bu bana açıklayabilecek var mı. 12 dk. tren hikayesi gibi beklemek pc karşısında ne zamandan beri en iyi demek oldu anlam veremiyorum.ilginç bir durummuş
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
resimde görüldüğü üzere 4.38 sn sürdü ve gerçekliğini kontrol amaçlı kronometre tuttum ve aynı değerler intelin en şatafatlı ürünü bile 12 dk süre ile bitirmiş gözüküyor tüm detaylandırmalarına da baktım hepsinde amdnin aldığı değerler yüksek fps değerinde bile en yüksek sıraya sahip model 47 fps amd olan sistem yani benim düşük parçalardan oluşan sistem 54 fps alıyor. bunu sırf donanım haberde cinebench testinde yerden yere vurduğunu görünce tüm amd ürünlerini denemek için çalıştırdım sonuçlar şaşırtıcıdan öte. intelinik en iyi çanak yalayıcısı olduğu ortaya çıkıyor bu yazılımı üreteninde detaylara bakmadan direk son sırada yer aldı diye en kötü diyenlerde. eğer bu değerler gerçeği yansıtıyorsa intel için render için amd oyun için amd matematiksel işlemler için intel ( normalde render olayındada matematiksel işlemler önemlidir ama farkında olan yok ) diyenlerin dediğini doğrulayan ama saçmalıktan oluşan bir hurafeyi onaylıyor.
senin rekoru bilemem ama kafama takılan bir durum var ve halen çözemedim. cinebench yazılımında render işlemci sadece 4 dk sürüyor ama sonuncu. 12 dk render süresi ile bitiren intel ise en tepede nasıl iştir bu bana açıklayabilecek var mı. 12 dk. tren hikayesi gibi beklemek pc karşısında ne zamandan beri en iyi demek oldu anlam veremiyorum.Halen anlamadinmi sentetik testlerin uckagit oldugunu.Adamlar inteli ovmek icin insanlari kandiriyorlar.
Ve buna ek olarak, Kuwait'de adamlar AMD İşlemci bile satmıyorlar. Aradım bulamadım. Ne anakartını, nede işlemcisini. O kadar zenginler ki en iyisinin Intel olduğunu düşünüyorlar.para her dayim iyisini alır hesabı pahalısı iyidir
artı o memleketin vadandaşı çalışsa bile devleti her vadandaşına 30000 siterlin veriyormuş
sende petrol zengini ülkede yaşarsan herşey olur. adamların para sıkıntısı yok. bizim türkiye bor zengini dünyanın en büyük rezervi %80 lik kısmı biz ama mal bir başbakan mal bir dinciyim mantığı ile monarji dikta yönetim şeklinin kırması uygulandığı için ne ileri nede geri aynı yerdeyiz. off of acıyorum sömürge yaşamayı ne kadar çok seviyormuşuz. fındıkta bile dünya ihtiyacının % 90' ını sağlayan tek ülkeyiz yine sömürülüyoruz masaya yumruğunu vurupta ya alırsınız yada kendi başınızn çaresine bakın deyip kapıyı çarparak çıkamadık doğu ülkeleri gibi.
ülkenin başına namuslu biri gelse böyle olmaz. napalım kader. adamlar 18tl ye depo dolduruor - Toyota Corolla 2012 model 17 at. Ne kadar litre olduğunu bilmiyorum ama 18tl ye depo doluyor. İnanması güç. :) yazıklar olsun bizim politikacılarımıza ve benzini 5tl yapanlara. ne diim artık.
ATATÜRK memleketi 10 yılda 20 30 yıl ileriye taşıdı şimdi yerinde say.