arkadaşlar rica etsem bana fiyatı 70$+KDV yi geçmeyen onboard ekran kartı yüksek bir anakart tavsiye eder misiniz? üzerine şimdilik 4200+ takacağım.çünkü para yok :D ama 6000 küsürlüleri falanda desteklesin çünkü ilerde yükselteceğim.Benim fazla oyun tutkum yok.maksat hızlı bi pc olsun.arada bir most wanted, carbon falanda oynarım yani o kadarda değil :)monitörüm falan iyi sadece en uygun sıfır parçalardan bir kasa çıkaracağım.hatta 5 parça lazım. anakart + işlemci + hdd + ram + kasa.optik sürücüyü bile ölen pc den sökecem.maksat yeni nesil bi pc yi ucuza getirmek.kasa şimdilik 500 e falan patlıyor.yalnız anakart seçimim iyi olmalı bu yuzden yardımlarınızı bekliyorum.
amd için anakart
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
214 mesaj
BIOSTAR TA780G ALMANI TAVSIYE EDERIM VE Phenom DESTEGIDE MEVCUTT ENTEGRE EKRAN KARTI SUANKI EN HIZLI ENTEGRE EKRAN KARTI.......
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
948 mesaj
Gigabyte M61P-S3. tam sana göre. hem AMD nin x3 çekirdek desteği mevcut.hemde PCI 2.0 uyumlu.DDR2 667-800 destekli.fiyatıda 70-80 dolar civarı dolaşıyor. Birde unutmadan OC için birebir.buradan incele http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-m61p-s3_10.html