arkadaşlar laptoplarda amd işlemcileri tavsiye edermisiniz?yani intel mi amd mi diyeyim.amd nin eksi yönleri nelerdir?
amd işlemci ve bide laptop?
sadece testlerden yola cikarsak intel onde. cunku chipset olarak dizustu bilgisayarlarda intel iyi durumda. amd islemcilerde de intel chipset kullanilmadigindan performansi dusuk. ama fiyati da uygun.
ya bide şu laptop özelliklerine bakarmısınız
Ürün: ACER 5101WLMI AMD 2GHZ 512 60 DVDRW 15.4
CPU Cinsi - HIZI AMD Turion® MK 36 işlemci (2.0GHz)
Ekran Boyu(Inch) 15.4” WXGA Acer CrystalBrite
Ekran Tipi TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16ms tepki süresi
Ekran Kartı ATI Radeon® Xpress 1100 paylaşımlı maks. 128MB 3D video bellek
Bellek(MB) 512MB (1*512MB)
Bellek Tipi DDR-II 533MHz (maksimum 4GB, 2 adet bellek yuvası ile)
Floppy YOK
Sabit Disk 60GB 5400rpm Ultra ATA 100
Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer sürücü (DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD+DL, CD-RW, DVD-RAM)
Faks-modem 56k
Ses MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
Network 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN, Acer InviLink Wireless 802.11b/g WLAN ağ desteği, Wi-Fi
Port PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adetVGA out / S-Video TV-out : 1 adet / --
LINE-IN / Mikrofon IN / LINE-OUT : 1 adet / 1 adet / 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için) S/PDIF destekli
Pil Ömrü 6 cell Li-Ion pil 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
Ağırlık(KG) 2.82 kg
Yazılım Linux
Ek Özellikler Chipset/Platform ATI Radeon® Xpress 1100 chipset / AMD Turion 64bit Mobil teknolojisi
Acer OrbiCam Kamera Bütünleşik kamera (225° ergonomik hareket)- VVoIP (ses/video) desteği
Bellek Kart Okuyucusu : 5 'li (MMC, SD, xD-Picture, MS ve Memory Stick Pro) kart okuyucu
Pil Ömrü / Sarj Süresi 2.5 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **
Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
699$+kdv
bu özellikte bi laptop gördüm.tavsiye edermisiniz.sorun yaşarmıyım ilerde.ben bilgisayarda oyun oynamak haricinde herşey yaparım.işime yararmı .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Oyun haricinde birçok işe yarar tabi..
giga NEC almıştı bi tane..Söylesene nigga,arkadaşa madem oyun oynamıycak..
Intel daha performanslı laptopta..
ya bide bunun intel işlemcilisi var biraz daha pahalı ve özellikleri biraz daha düşük.karasız kaldım hangisini alsam diye
bence magzadan gormeden alma. pisman olursun. ergonomi, kullanim kolayligi, dayaniklilik...
bir cok urunu incele.
mağazadan görmekten kastın ney onu anlamadım yani sadece dış görünüşüne mi bakçam.
tabiki, dis gorunum ve goruntu kalitesine bak. mobil cihazlarda fiziksel ozellikler onemlidir. agirlik, ergonomi, boyutlar...
performansi ve fiyati hemen hemen ayni iki cihazdan fiziksel ozellikleri iyi olanini secersin.