Amd Sempron 2500+ mı daha iyi olur yoksa AMD Athlon XP 2500+ mi.birde sempron işlemciyi abit an7'ye takabilirmiyim?
AMD İşlemci
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tabiiki sempron daha kötüdür
cünkü l2 bellegi 256 kb dir. fiyat olarak biraz daha makuldur tabii.
anakart olayini bilmiyorum ancak abitin sitesinden bakarsan bulursun cevabini.
arkadaşlar ben kendimce kesinlikle intel i tavsiye ediyorum. amd kendini intel kadar henüz geliştirmiş değil... Belki daha ilerleyen zamanlar da AMD Tercih edilebilir
Bende İntel Diyorum
Aslında AMD'nin Core yapısı intelinkine göre daha hızlı. Zaten bu durumdan dolayı işlemci adları ve CPU frekansları ile farklı. Fakat söyle bir modül olsa aslın var. AMD'nin Perform Hızı ile Intel'in CPU hızı'nın birleşmesi (IBM gibi) Çok güzel oldu...
ya arkadaslar su amd vs intel tartismasini birakin.
ne derseniz deyin su an amd intel kadar hatta overclockla intel den iyi performans veriyor
bende kendim intel kullanirim ve amd almam ancak amdnin belli bir kalitesi var. zaten artik
piyasadan amd athlon xp modellerini yakin zamanda üretmemeye baslicak. yani fiyat avantajida kalkcak yakinda.
Sempron yerine AthlonXP Secmelisin çünkü piyasada pek fiyat farkı yok AthlonXP mükemmel hızlı bir işlemci hem de ucuz daha ne olsun...