Bay amd nin kalas bilmemne bilmemne 12.1 e güncelledim 65 i bulmıyan ekran kartı 70-73 derecelerde takılıyor güncelliyen arkadaslardada aynı sorun varmı ?
AMD KALAS 12.1 Lütfen yardım
Valla Bende 12.1 e Guncelledım Yalnız Hic Bakmadım Isısına Hatta Guncelledıkden S
ora Oyun Bıle Bıtırdım Ama Aşırı Isınsa Problem Yaratırdı Heralde
Isıya Bakmak Icın Hangı Programı Kullanıyosunuz?
12.1 goruntuye cok yukleniyor eski surucuden daha iyi fakat sorunlu.
bnm sıcaklıklarda hiç bir değişme yok 5770 kullanıyorum 39-40 arasında gidip geliyor oyunlarda bile sizin sıcaklıga cıkmıyor
36- 37 derecelerde geziniyor desem nedersiniz bilemem ama 4830 ekran kartı var ve artık fanı durduruyor fazla düşmesin diye. 4650 modeli var oda 44 derecelerde geziyor. hepine kötü sonuçlar verdirirken tam aksine bana yaradı % 50 düştü ısıları.
Ekran kartı ısısı
[/url]
Buda kullandığım sürüm..
[url=http://bit.ly/c25MCx]
Ben film futbol izlemek için projektör kullanıyorum güncelleme yaptım dahada güzel oldu görüntü vs
AMD ekran kartı işinden anlıyor açıkçası :)
12.1 sürümünde güzel iş çıkartmışlar...
Birde güncellemeyi kendi sitesinden indiripte yükle eski sürümü elle kaldır atık dosyları elle sil kayıt girdilerinide sil sonrasında en son srümü yükleyebilirsin..
Kendisi güncelleme yaptığında drıver sorunlar çıkartabiliyor bende ısı sorunu olmadı ama projektöre bağlanınca mavi ekrana düşüyordu elle kurdum kurtuldum..