intel tabıkı
Amd Mi İntel Mi
İ7 sistemde var ama İ5 ten aldığım performansı ondan alamadım bilmiyorum neden amaAnakart İşlemci Ram bu bileşenler % 100 uyumlu olduktan sonra buldozer x16 koysan kaç yazar senin sistemin karşısına yada i7 zaten kendinde görmüşsün. tam uyumlu olan bir i7 nin performansına ise denecek birşey yok ama daha 1 tane bile stabil istediğim gibi çalışan i7 göremedim sentetik testler hariç.
İ5 işlemcim canavar
üzerinde stok fan var ve bir defa bile overlock edilmemiş overlock etsem allah bilir kasa ayaklanır
Ya arkadaşım ben orda bütçe varken amd ekran kartı almak boşa yatırımdır diyorum sen gelip intele laf ediyorsun.Bulldozer 8 çekirdek 8 küsür ghz e çıkarttılar noldu.i7 extreme 6 çekirdekten 2 fps fazla veriyor ki ekran kartı 6970 cf.gtx 590 taksalar farkı düşünemiyorum.Tamam ucuz ama sordunmu hiç niye ucuz? kaliteli olsa uzun ömürlü olsa maliyeti pahalı olsa ucuzmu olur ?
kaliteli performanslı uzun ömürlü ve kullandığım için sölüyorum oyunda gayet başarılı hatta ceysis oyunlarını ekran kartım bişeye bnzemediği halde işlemci baya götürdü bni nese siz intel kullanın biz amd den şaşmayız allah allah
arkadaşlar hem amd hem intel kullanıcısı olarak,her işlemcinin 3-4 modelini kullanmış biri olarak [email=söylüyorum.@faceman]söylüyorum. @faceman[/email] adlı arkadaşımız ,ilk bilgisayarında amd işlemci ve ekran kartı olduğu için amd diyip duruyor lütfen kale almayın.SAdece OYUN oynamak isteyen ve bütçesi düşük arkadaşlar amd seçebilir.Ama İntel her türlü daha üstündür.amd hem gpu hem cpu alanında hileler yaparak yakalamaya çalışıyor bunuda böyle bilin .ilk bilgisayarımda intel ve nvidia vardı allahın salağı
Anakart İşlemci Ram bu bileşenler % 100 uyumlu olduktan sonra buldozer x16 koysan kaç yazar senin sistemin karşısına yada i7 zaten kendinde görmüşsün. tam uyumlu olan bir i7 nin performansına ise denecek birşey yok ama daha 1 tane bile stabil istediğim gibi çalışan i7 göremedim sentetik testler hariç.henüz her program sanal 8 çekirdek desteklemiyor intel ileriye dönük oynuyor ve 1-2 yıl içinde amd dağılacak bulldozeri boşuna çıkarıyor. bence tabii benim fikrim
Pentium 4 le geforce 100 falan kullanmıştır bu mal.Gerçi pentium 4 ün yaşı bu veletten büyük.pc alırken iyi olsun demiştir.adamlarda ucuz diye kitlemiştir son sürüm amd ürünlerini :D :D :AYNEN KATIlıyorum dostum Ayrıca faceman sozlerıne dıkkat et bu forma aslında 18 sınırlaması koyacaklar bune boyle coluk cocuk gırıyor...Herkez kendı gorusunu bıldırıyor mırac ve faceman neyse kıme anlatıyorum dha sız 12-13vyasında cocuklarsınız gıdın kumda oynayın :D
İNTEL HER ZAMAN ve her zaman amd den daha ustundur bılgısayarcılarınıza sorabılırsınız sızın daha aklınız yetmez boyle seylere.
AYNEN KATIlıyorum dostum Ayrıca faceman sozlerıne dıkkat et bu forma aslında 18 sınırlaması koyacaklar bune boyle coluk cocuk gırıyor...Herkez kendı gorusunu bıldırıyor mırac ve faceman neyse kıme anlatıyorum dha sız 12-13vyasında cocuklarsınız gıdın kumda oynayın :DAkıl yaşta diğil baştadır laf ettirmicen kendine fazla konuşana laf girer 18 yaş sınırlamasıymış ulan yaş çok önemliyse utan be böl yorumlar yapıon bizim akıl yaşımız evellah sennkinden daha yaşlı olduğu açık
İNTEL HER ZAMAN ve her zaman amd den daha ustundur bılgısayarcılarınıza sorabılırsınız sızın daha aklınız yetmez boyle seylere.
Dabbe ve mırac emın oln ben sızden daha ıyı bılıyormdur abımın kendıne aıt ofısı var donanım sırketı ısletıyor bı nevı pc ısletım donanım topluyor anlayacagınız kendısıne soruyorum goruyorum duyuyorm adam sıze kanıtlarınıda vermıs amd nın youtube vıdeoları felan hepsı forumda yaynlandı ıste kanıtı ama hala uzatıoysnz bnde bunu anlamıyorum Amd kısa surelı kullanımdır amd ve ıntelın her 3 er modellerınıde kullandım kesınlıkle ıntelın ustune yok abımde oyle der.Ayrıca amd o kadar performanslı olsa guzel olsa neden boyle malıyetıne gıbı satısı var bıraz mantıgınızı yurutun kesın su amd yı savunanlar hıc ıntel kullanmamıstır
Dabbe ve mırac emın oln ben sızden daha ıyı bılıyormdur abımın kendıne aıt ofısı var donanım sırketı ısletıyor bı nevı pc ısletım donanım topluyor anlayacagınız kendısıne soruyorum goruyorum duyuyorm adam sıze kanıtlarınıda vermıs amd nın youtube vıdeoları felan hepsı forumda yaynlandı ıste kanıtı ama hala uzatıoysnz bnde bunu anlamıyorum Amd kısa surelı kullanımdır amd ve ıntelın her 3 er modellerınıde kullandım kesınlıkle ıntelın ustune yok abımde oyle der.Ayrıca amd o kadar performanslı olsa guzel olsa neden boyle malıyetıne gıbı satısı var bıraz mantıgınızı yurutun kesın su amd yı savunanlar hıc ıntel kullanmamıstıaynen katılıyorum benimde abim bilgeadam mezunu ve sistem uzmanı ona danışarak bu kesinliğe ulaştım ve bütün bilgisayar satan yerlere bakın herzaman en çok satan işlemci markası inteldir bazılarında amd çok satıyo neden hem çabuk bozuluyo hemde ucuz para tuzağı bunlar intel al 10 sene gitsin.kafan rahat olur
Bana amd yetiyor o yüzden amd.İnternette nette gezip 2 3 oyun oynamaktan başka fazla bişi yapmıyıp süs olsun diye amd nin üst modellerini i7 ile karşılaştıranlar var.İntelin işini amd den iyi yaptıgı açık ama amd olmasa intel bukadar iyi olurmuydu onuda bilemiyorum.Kimde hangisi varsa o güzeldir,yoksa niye almış olsunki?
Bana amd yetiyor o yüzden amd.İnternette nette gezip 2 3 oyun oynamaktan başka fazla bişi yapmıyıp süs olsun diye amd nin üst modellerini i7 ile karşılaştıranlar var.İntelin işini amd den iyi yaptıgı açık ama amd olmasa intel bukadar iyi olurmuydu onuda bilemiyorum.Kimde hangisi varsa o güzeldir,yoksa niye almış olsunki?Arkadasa katılıyorum demo pc toplama yardımın ıcın tesk ederm bu arada
amd sanki 10 sene gitmiyo kullanmadınız yorum yapmayın ozaman allah allah intelde iyi ama daha az paraya aynı performans ve uzun ömür bu kanıt ama siz intel kullanmışınız die inteli abartıMırac kac yasındasın kardes yanls anlama ama o kadar anlattım hıc bısey anlamadn mı [ denej ıntelın performansını amd de aynı sekılde verıyor ha o zaman tum bu ıntel kullananlar aptal mı o kadar cogunluk ıntel kullanıyor o zaman hepsı amd ye donsunler neden donmuyorlar cvp?