600 wat
Amd Mi İntel Mi
Ya bırakın ya amd ve ıntelınde her 3 modelını kullandım kardesm amd ıntel kadar degıl amd ıyı ama ıntel kadar olamaz karsılastırmaya bak ya sahın le mersedes gıbı oldu :D bak kıme sorarsan sor kardes cevren de pc donanım ıle ılgılnen herkeze bı sor ıntel dıyecekler abı ıntel ıste daha ne ustelıyosnz ıntel kullanmayan adam tabıkı amd der ben 2 sıstemden 3 er modelınıde kullandım ıntel kadar performans veren yok yok yok bu kadar...Dünya site anketleri var american lı bıseydı sıtenın adı sormuslar yıne amd mı ıntel mı acık fark ıntel almıs .d
Ya bırakın ya amd ve ıntelınde her 3 modelını kullandım kardesm amd ıntel kadar degıl amd ıyı ama ıntel kadar olamaz karsılastırmaya bak ya sahın le mersedes gıbı oldu :D bak kıme sorarsan sor kardes cevren de pc donanım ıle ılgılnen herkeze bı sor ıntel dıyecekler abı ıntel ıste daha ne ustelıyosnz ıntel kullanmayan adam tabıkı amd der ben 2 sıstemden 3 er modelınıde kullandım ıntel kadar performans veren yok yok yok bu kadar...Dünya site anketleri var american lı bıseydı sıtenın adı sormuslar yıne amd mı ıntel mı acık fark ıntel almıs .mecbur intel diyecek yiyorsa demesin bakalım o dükkanını kaç gün ayakta tutabilecek görmek isterim çünkü intel öyle bir zihne kazınmış ki ilk amd sistemlere geçtiğimde farkı anladım servise yetişemez haldeyken amd geçişi sonrası servis tam takır kuru bakır hesabı olmuştu.şuanda ise amd ilede aynı seviyelere yakınlaştım sayılır eski günleri aratmayacak derecede yoğunluk var ve hiç sıkıntı yok.
intel satanlar ve yalakalarının zihinlerindekinden başkasına yönelme ihtimali sıfır. kaç tane türkiyede vianın çoklu çekirdeğe sahip via cpu yada ibm cpu sattığı yada solaris sunucu sattığı belli zaten. bunları bilen olmadığı için standart xeon işlemci iş bitti alkış şak şak yalakalar komitesi.
1 tek xeon yok piyasada fakat bilinen tek işlemci intel diğerlerinin ne reklamı nede adı var piyasada özel takılıyor.
intel kazıkçıdır ama bütçen bolsa intel al aga :D fakat intel öyle bir kurum ki sürekli yeni soket çıkararak anakart yapan firmalara para kazan dırıyor yok1366 sı yok 1155 i yok 1156 sı yok 775 pin yok 1567 si falan yeter bea kullanıcıyı düşün bi kere amd öyle mi sadece am2 am3 bide am3+ var hem ucuz hemde f/p ürünleri boldur intel de düşünmeden alacağım tek işlemci i5 2500k allahı var güzel işlemci ama onun dışında amd forever:D
mecbur intel diyecek yiyorsa demesin bakalım o dükkanını kaç gün ayakta tutabilecek görmek isterim çünkü intel öyle bir zihne kazınmış ki ilk amd sistemlere geçtiğimde farkı anladım servise yetişemez haldeyken amd geçişi sonrası servis tam takır kuru bakır hesabı olmuştu.Helal olsun... Katılıyorumşuanda ise amd ilede aynı seviyelere yakınlaştım sayılır eski günleri aratmayacak derecede yoğunluk var ve hiç sıkıntı yok.
intel satanlar ve yalakalarının zihinlerindekinden başkasına yönelme ihtimali sıfır. kaç tane türkiyede vianın çoklu çekirdeğe sahip via cpu yada ibm cpu sattığı yada solaris sunucu sattığı belli zaten. bunları bilen olmadığı için standart xeon işlemci iş bitti alkış şak şak yalakalar komitesi.
1 tek xeon yok piyasada fakat bilinen tek işlemci intel diğerlerinin ne reklamı nede adı var piyasada özel takılıyor.
amdintel al kardeşim bunları dinleme...
Her seferinde aynı konular açılıyor.Paranız azsa veya oyun oynayacaksanız amd alın.Yok bn başka işler için kullanacam diyorsanız intel alın.
After effectsi geçtim.Photoshop cs3ü bile zor çalıştırıyor amd(phenom 955+hd4670).Photoshop cs5.5 i açmıyor bile(galiba darboğazdan oluyor).Ama vektör performansı intelden iyi ;)
Şuanlık Amd Llano işlemcilere bakıyorum.Üzerindeki onboard kartlar süper cod 7yi orta ayarlarda 1366x1024 çözünürlükte 30 fps veriyor.Oc performansı iyi gibi.Acaba intele para vereceğime şu a6-3850den mi alsam?
amdintel al kardeşim bunları dinleme...ekran kartın çelme çakıyor... asıl darboğaz ekran kartından oluyor... GT460 veya HD5850 filan olsa farklı olurdu... intel µ mangal üretir başka bir şey üretemez...
Her seferinde aynı konular açılıyor.Paranız azsa veya oyun oynayacaksanız amd alın.Yok bn başka işler için kullanacam diyorsanız intel alın.
After effectsi geçtim.Photoshop cs3ü bile zor çalıştırıyor amd(phenom 955+hd4670).Photoshop cs5.5 i açmıyor bile(galiba darboğazdan oluyor).Ama vektör performansı intelden iyi ;)
Şuanlık Amd Llano işlemcilere bakıyorum.Üzerindeki onboard kartlar süper cod 7yi orta ayarlarda 1366x1024 çözünürlükte 30 fps veriyor.Oc performansı iyi gibi.Acaba intele para vereceğime şu a6-3850den mi alsam?
beyler her daim intel ama bulozeri görünce fikrimin değişçeğine inaniyorum adam lar 5 yıldan beri uğraşıyor mutlaka muhteşem olmalı ama amd nin AMD PHENOM II X6 1100T BLACK EDITION ile i5 2500k sını karşılaştır bak bakalım amd hangi okulun bahçesinde dolanıyor