AMD'nin Dönüşü Muhteşem Olacak?
gerçektende rakip tanımıcak intelin pestilini çıkarcak
Rockford Fosgategerçektende rakip tanımıcak intelin pestilini çıkarcakBaran sen ne zaman Amd'ci oldun.
Yaşasın rekabet diyorum ben sadece. Keşke anakart firmalarıda kıyasıya rekabete girseler.İşlemci fiyatları iyide özellikle Conroe ile gelen anakartlar cep yakıyor. Yeni nesil Amd'lerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.
AMD bu atakla sadece 1-1,5 yıl önde olabilir bence ... Intel in hiçbir zmn pestili çıkmayacak. "nerden bilion" die sormaın içimden böle geçio
intel conroe ile bir gol attı, ama tam o sırada AMD ati yi satın alarak timsah yürüyüşü yapıyordu
nvidia , sli lisansını vermiyormuş intele
ati de artık amd nin olduğuna göre
kendi ekran kartını yapcakmış intel. bir sürü adam almış işe. kolay gele:)
Yine miiiiii ? Tam da Core Duo 2 alacaktım ?
İyi ama şimdi ne olacak ?
Bu arada "her ihtiyaca göre" derken yani hem ofis kullanıcını, hem oyun oynayanı, hem de multimedya ağırlıklı kullanana göre mi oluşturulmuş ? Eğer öyleyse ofis kullanıcı neden oyuncunun ki kadar para versin ? Güzel bir gelişme ama ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan güzel bir açıklama bekliyoruz...
Yine de konuyu açan arkadaşara çok teşekkür ederim...
Arif ŞeftaliYine miiiiii ? Tam da Core Duo 2 alacaktım ?Sen Core2 Duon al.Şimdilik ortada bişey yoK.Core Duo 2 mükemmel işlemci.İyi ama şimdi ne olacak ?
walla benim bilgisayar intel*nvidia olsada amd nin bu ataklrına bayılıyorum. en sonunda amd ci olcam gitcem(gerçi vicdanen olduysamda resmen olmak istiyorum)
Ya 4 çekirdekliler 939'lar için de üretilecek mi?Yoksa am2'lerde mi olacak sadece