Öncelikle okuyan herkese selam . AMD bir ara çok ısındığı için tavsiye edilmiyordu .acaba bu sorunu giderdiler mi ? hangi modellerini tavsiye edersiniz ? intel'le özellikleri denk modelleri kıyaslarsak amd'nin artıları ve eksileri nelerdir ? oyunlarda daha iyi olduğu duymuştum ,bunun yanısıra masaüstü işlemlerinde ve programlarındaki performansı nasıl ? ör.photohop gibi .
AMD'nin şuan ki durumu nedir ?
Bu ay AMD nin uygun fiyatlı 6 çekirdekli işlemcileri çıkacak bir kaç teknolojik yenilikle beraber gelecek ayrıca ısınma sorunu ilk çıkan işlemcilerinde vardı oda çoktan tarihe karıştı şuan gayet serin çalışıyor işlemcileri ben sentetik testlere güvenmiyorum bana göre AMD işlemcili sistemler daha stabil çalışıyor bir kaç kişi fanatiklik yapıyorsun der şimdi onada açıklık getireyim intel işlemcili pclerde kullandım uzun süre bana göre verilen parayı haketmiyor AMD render rar vs işlerinde başarılı değil derler bence tamamen saçma bir yorum gayet iyi yapıyor diğer işlemleride anlatılcak çok şey var aslında ancak kısa tuttum bu benim görüşüm diğer arkadaşların yorumlarınıda dikkate alarak bir sonuca varabilirsin :) ben yeni çıkacak olan 6 çekirdekli phenom ları beklemeni tavsiye ediyorum haftaya piyasaya sürülcekler.
Bu ay AMD nin uygun fiyatlı 6 çekirdekli işlemcileri çıkacak bir kaç teknolojik yenilikle beraber gelecek ayrıca ısınma sorunu ilk çıkan işlemcilerinde vardı oda çoktan tarihe karıştı şuan gayet serin çalışıyor işlemcileri ben sentetik testlere güvenmiyorum bana göre AMD işlemcili sistemler daha stabil çalışıyor bir kaç kişi fanatiklik yapıyorsun der şimdi onada açıklık getireyim intel işlemcili pclerde kullandım uzun süre bana göre verilen parayı haketmiyor AMD render rar vs işlerinde başarılı değil derler bence tamamen saçma bir yorum gayet iyi yapıyor diğer işlemleride anlatılcak çok şey var aslında ancak kısa tuttum bu benim görüşüm diğer arkadaşların yorumlarınıda dikkate alarak bir sonuca varabilirsin :) ben yeni çıkacak olan 6 çekirdekli phenom ları beklemeni tavsiye ediyorum haftaya piyasaya sürülcekler.teşekkürler baya açıklayıcı olmuş .ben şahsen hiç amd işlemcili bir bilgisayar kullanmadım .bu yüzden de ister istemez biraz tedirginlik var . eğer dedikleriniz doğruysa benim gibi insanların amd'ye karşı olan tedirginliği kırıldığı an fiyatları intel'in seviyeyesine gelecektir diye düşünüyorum .