Birincisi anlamadığım 2 nokta var sen bana onları açıkla ben sana çözümü yazacağım...
ilk olarak ekran kartının ısısı 42C görünüyor ve boşta bir sıcaklık olduğunu farz edersek zaten normal bir ısı... Gelelim yükteki ısıya. Eğerki dediğin gibi 80C oluyorsa yükte gene iyi çünkü milletin kartı yükte 95-100 görüyor... Ayrıcana bu ısıları hangi oyunlarda alıyorsun oda önemli bir ayrıntı bunlarıda yazman lazım... Ama her durumda 6790 için gayet ideal... Benim 6750 boşta 42 yükte 60 seninkide üst model olduğu için çok fazla sayılmaz... Gelelim soruna amd overdrive ekran kartı overclock menüsünü aktif ediyor... Yani orada gördüğün mhz değerlerini fala arttırıp oc yapıyporsın ama ekran kartı oc gereksizdir kesinlikle önermem. OC yapm adıysan o kutucuğu kaldırıp kaldırmamanın bir anları yok...
Isıdan çok şikayetçiysen oyuna girmeden öne fan hızını 65-70 al orda bak manuel fan denetimi var ordan al. Zaten seste olmaz ısıda ama bana sorarsan auto daha iyi kendisi ayarlıyor... Tabi ben sapphire kullandığım için onun çözel programı ile kendim auto gibi ayarlıyorum o ayrı... Başak sorun varsa yardımcı olayım...