AMD, oyuncuların kalesi Steam'i işgal etti!

CHIP Online
21-09-2010, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

AMD'nin attığı son adım tüm oyuncuları yakından ilgilendiriyor: İşte oyun devi ve AMD'den bir ilk...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/amd- ... gal-etti_22527.html

Resimlerle: Bu yılın en iyi oyunları!

Herhalde Steam kullanmayan oyuncu kalmamıştır. Steam öyle büyük bir iş başardı ki bütün oyun severleri o ya da bu şekilde bir bayrak altında toplayabildi. Şimdi sıra bu cevheri kullanmaya geldi.

AMD geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Valve ile bir anlaşma yaptıklarını ve bundan sonra çıkacak olan ATI Catalyst grafik sürücülerini Steam üzerinden kullanıcılara sunacaklarını belirtti. Yani bir Steam kullanıcısıysanız, yeni güncellemeler otomatik olarak önünüzde belirecek.

Valve'nin iş geliştirme müdür Jason Holtman; "Valve olarak, AMD ile birlikte böyle bir projede yer almaktan çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz bu yeni projeyse uzun araştırmalar sonucunda ortaya çıktı. PC oyuncularının en çok istedikleri işlemlerden bir tanesinin herhangi bir sürücü güncellemesinin otomatik olarak yapılmasıdır. Bu güncellemeler arasındaysa ekran kartları ilk sırada yer alıyor." dedi.

Steam ilk defa kendi üzerinden sürücü dağıtımı işine giriyor. Eğer bu proje başarılı olursa, diğer firma ve geliştiriciler de Steam ile birlikte çalışmaya can atacaklardır. Ne de olsa Steam oyunculara ulaşmanın en hızlı yolu.


Tüm konu: AMD, oyuncuların kalesi Steam'i işgal etti!

Resimlerle: Bu yılın en iyi oyunları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: AMD ve Steam'in bu işbirliği gelecekte neleri değiştirebilir?

firaristt
21-09-2010, 20:18   |  #2  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

konuyu okuduktan sonra AMD'nin Steam'ı alabileceği geldi aklıma xD güzel bir uygulama ama şu da bir gerçekki güncel sürücüleri herkes kullanamıyor yada bazı sorunlar yaşayabiliyor... ama AMD Steam gibi fıkır fıkır oyuncu kaynayan bi sitede sürücülerini yayınlanacaksa demekki artık yeni sürücüler üstünde daha fazla durulcak ve hatalar en aza indirilicek :D sonuç mu? çok daha başarılı driverlar, daha fazla reklam, daha fazla satış= daha fazla kar=daha iyi kartlar için kullanabilicek para :D

umutcant
21-09-2010, 23:59   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
690 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

aynen katılıyorum firarist :D böylece intele karşı daha da güçlenir amd ileride.