ısı normal yormadan işlemciyi internette gezinirken müzik dinlerken 45 46 arası bu değer normal mi?
amd phenom 9650 4 çekirdek isi 46
benim intel tek işlemci Everest ile ölçtüm "51" dereceydi.Üstelik kasanın dış kapağı mı denir,
o da takılı değil.
benim intel tek işlemci Everest ile ölçtüm "51" dereceydi.Üstelik kasanın dış kapağı mı denir,kasa içi hava sirkülasyonunu korumak için kesinlikle kapak açık olmamamlı.!!!
o da takılı değil.içerisi toz ve ısı ile dolar,bu durumda işlemci biraz fazla ısınmış,boşta normalde 30-35 olması gerekli
ilk 40 larda açılıyor sonralara doğru 44 45 oluyor oyunlarda da 51 i geçtiğini görmedim bu değerler normalmi yani
şuan sadece internete giriyorum ve müzik dinliyorum işlemci ısım 46 anakart ısısı 40
Bu değerler normal. İşlemcinizin kritik sıcaklığı 70 derece. 60-65 dereceye kadar sorun yok.
"Max Temps" değerine bakın: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=398
400wat cooler master marka iyi marka dediler bende bunu aldım
amd intele göre daha çok ısınıyormuş işlemci fanım da stok fan kutudan çıkan fan ama hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece normalmi die merak ettim arkadaşımki intel 40 derece normalde
sistemim 400 wat cooler master psu
gigabyte ma780g-ud3h anakart
2gb kinstone hyper rem
160 gb hardisk
amd 9650 4çekirdek
ekran kartım anakartta onboard ati hg 3200 ekran kartı var