AMD PHENOM II X4 940 QUAD-CORE 3.0GHz (SOKET 940) AM2+ BLACK EDT bu işlemciyi yeni aldım işlemci hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim imzamdaki eski işlemciden farkını en çok nerde görürüm birde saolun.
AMD PHENOM II X4 940 QUAD-CORE 3.0GHz (SOKET 940)
hayırlı olsun öncelikle;)güzel seçim yapmışsın.daha ne olsun 4 çekirdekli almışsın.PHENOM 2 hemde;)güle güle kullan.farkı ilerde oyunlarda görürsün.ve grafik uygulamalarında.oyun için E8400 daha performanslıdır şu an için.ama ilerde 4 çekirdek gerekecek oyunlarda.iyi yapmışsın;=)
Gayet güzel seçim. Oldukça güçlü bir işlemci. Oyunlarda % 20 performans arttırmasa bile diğer uygulamalarda en az % 100 performans artışı olacaktır. Hayırlı olsun. :)
benim duyduğum kadarıyla ddr3 ram lerde ıntele göre biraz daha iyi imiş ama bu sadece söylentimi bilemem yanlışsa düzeltsin arkadaşlar
Mükemmel ötesi bir seçim ! ;) 955 modelini alabilirdin 3.2 GHz ama bununda ondan aşağı kalır yönü yok. Şuanda kral sensin. :) En kısa zamanda bende Phenom II X4 'den bir model alıcam ama hangisi daha bilmiyorum. ;) Güle Güle Kullanman Dileğiyle, Ona İyi Bak ! ;)
artık işlemci gücü senin ellerinde