Freeman madem okadar o/c team üyesisin, sende çok iyi bi değer yap, seni asistanım yapıyım işin inceliklerinide öğretiyim belki sende birgün benim gibi o/c kralı olursun, başkalarınada bu işi ögretirsinde bir işe yaramış olursun. Unutma çok iyi değer yaparsan seni asistanım yapcam.
Amd sempron 3000+ o/c yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.KUWETMİRA90 sen önce cpu-z validation u al ben sana mali kaynak sağlarım bilgisayarımı satar sana yine para veririm sen yeterki DELİKANLI OL İSİM YAPMAYA ÇALIŞMA çalış ama şerefli yollarla:D
ayrıca zaten eğer 17sn. alabiliyorsan 16 yıda rahatça alırsın:D
tek ihtiyacın biraz mb mod:D:D tabi biliyorsan:D
yada biraz daha photoshop yada mspaint kullanman
KUWETMİRA90Freeman madem okadar o/c team üyesisin, sende çok iyi bi değer yap, seni asistanım yapıyım işin inceliklerinide öğretiyim belki sende birgün benim gibi o/c kralı olursun, başkalarınada bu işi ögretirsinde bir işe yaramış olursun. Unutma çok iyi değer yaparsan seni asistanım yapcam.maleseff ben senin asistanın olurdumm ama bende Photoshop yok
ama olsum MS Paint'i çok iyi bilirim
bu arada madem bu kadar iddalısın KUWETMİRA90 gel bilgisayarım senindir istediğin soğutmayı elimden geldiğince kurayım yap bakalım dünya hız rekoru benim işlemciyle 5780mhz yanlış görmediysem bu hızı geç asistanlığı bir yana bırak sana kul köle olayım
Düzenleme: Eğer o skoru yapamazsan bu sistemin aynısından bir tane isterim haberin olsun:D
emrozdmrbu arada madem bu kadar iddalısın KUWETMİRA90 gel bilgisayarım senindir istediğin soğutmayı elimden geldiğince kurayım yap bakalım dünya hız rekoru benim işlemciyle 5780mhz yanlış görmediysem bu hızı geç asistanlığı bir yana bırak sana kul köle olayımDüzenleme: Eğer o skoru yapamazsan bu sistemin aynısından bir tane isterim haberin olsun:
emrozdmr sen benle kafammı yapıyon ya. alakasız. Dünya hız rekoru 5 ghz mi. zaten adam bursada 7.1ghz yaptı. üstelik senin işlemciyle hız rekoru kırılmaz. çarpanı düşük.Ama fsb rekorunu kırarım. Anakartını söle adam gibi bişeyse pc ni alacam olm. Bunları demicektin. Sen kendine seni pc toplamaya bak
http://www.hwbot.org/searchResul ... em=&minTotalPoints=
senin işlemcinin dünya rekroru bu 2965mhz de 30.8 sn yani senin 16 sn için 5,5ghz üstünde bir hız görmen gerekli bilmem yeterince açıklayıcı oldu mu:D
benim işlemciyle yapılan hız rekrorundan bahsediyorum ben sen bunu bile anlayamıyorsun:D zaten dünya jız rekoruda 7,1ghz değil 8,1ghz dir sen benim işlemciyle 5,5ghzyi geç eyvallah geçemezsen veya sisteme zarar verirsen aynısından isterim ama:D
Düzenleme: Al sistemim senin derken istediğini yapabilirsin anlamındaydı bu sistemi sana hediye edecek değilim:D
sisteme yazık:D
gerçekten sistemin senin gibi bi sahibi olduğu için sisteme yazık yani. senin cpunun rekoru falan demedin benim cpu'nun rekoruda demedin sadece dünya hız rekoru dedin. dünya hız rekorununda 5 ghz ile alakası olmadığını sende biliyosun. Bi daha bişeyler yazarken tam yaz. kelimeleri yutma
sen kelimeleri okuyabileceğin bir şekilde otur "dünya hız rekroru benim işlemciyle..."yazıyor orada:D
zaten senin öyle birşey yapmanın imkansız olduğunu alem biliyor milleti yutma...
yeter artık seninle konuşmaya bile değmez sen ancak lafta varsın diyeceğim onda bile yoksun ps de iyisin ama taktir ettim seni:D
sana iyi psler bir daha bu başlığa bakmayacağım için bana cevap yazmazsan sevinirim
KUWETMİRA90Freeman madem okadar o/c team üyesisin, sende çok iyi bi değer yap, seni asistanım yapıyım işin inceliklerinide öğretiyim belki sende birgün benim gibi o/c kralı olursun, başkalarınada bu işi ögretirsinde bir işe yaramış olursun. Unutma çok iyi değer yaparsan seni asistanım yapcam.tamam kabul ettim dostum ben yarın birtane celerond 347 ile aldığım superpi 1m skoru ekliycem sende hava soğutmalı amd sempron 3000+ ile o skorun altına ineceksin. ama bunu videoya çekeceksin yada o skoru aldığın mhz in validate ni koyacaksın. anlaştıkmı ??? tüm forumda şahit olsun !!!
yav bırakın şu bebeyi forumlardan okuyup okuyup ta gaza geliyo hadi anam hadi sen git 16 sn al milletde bişe sanıyo bitaraflarını kaldırıyo yok asistan olarak alıcakmış falan sen önce bişiler öğren kapta onadn sonra usta ol öle valide etmeden kanıtlamadan 16 sn yaptım demekle olmuyo bu işler hee yaparım dıyosan buyur gel atolyemize üsküdarda istediğin her türlü soğutma var ln2 sinden tut hava,su,peltier ine kadar 16 sn yi bırak şu idda eddiğin 17 sn yı al bakalım alabilicekmisin alırsan helal olsun dicek bişeyim yok bu kadar insan cahil bişey bilmiyo sen biliyosun ama alamazsan o zaman sen düşün artık dükkandan nası çıkıcağını
KUWETMİRA90koç bu işlemci zaten 3.0 değilmi. bukadarcıkmı o/C yapabildin. yazıklar olsunOlur mu hocam... Senin taktiklerinde bugün işlemciyi epey bir kurcaladim... Stok sogutma ile 15x350 = 5250Mhz yaptim...5200Mhz de Spi 1M aldim... Derecem 5.789Sn cikti... Sabah ss leri koyucam hocam... Sayende bende artik O.C kraliyim
hedefim 15Ghz hız, Super pi hedefmde 0.001 yada 0.000. Daha işin başındayım. 17sn size güzel bir skor gibi gelebilir fakat benim için berbat bir skor. Uzun zamandır 16sn için çalışıyorum yapıcağımada inanıyorum. Bir gün o skoru bu sitede Hot topic olarak görüceksiniz...
KUWETMİRA90hedefim 15Ghz hız, Super pi hedefmde 0.001 yada 0.000. Daha işin başındayım. 17sn size güzel bir skor gibi gelebilir fakat benim için berbat bir skor. Uzun zamandır 16sn için çalışıyorum yapıcağımada inanıyorum. Bir gün o skoru bu sitede Hot topic olarak görüceksiniz...Nir insan bu kadar mal olur yaa... Bu kadar mi öküz olur... Bu kadar mi salak olur vs. vs.... O ne lan 15Ghz, 0.000 saniye Spi1m... iyiki ben 5250Mhz 5.7Sn salladim haa... Sende iyice costun..
Bu nasıl bir forumdur... Nerede moderatöler adminler... Koskoca chip dergisi... Böyle bir rezillik görmedim ben
BURADAKİ REZİLLİĞİ SENDE GÖRÜYORUM ARKADAŞIM.KONUŞMALARINA BİR AHA DİKKAT ETMEZSEN GEREKENİ UYGULARIM!Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 04 Ağustos 2007 16:54
Oha harbiden 15Ghz ufak atta civcivler yesin.
chip forum gözümden düştü valla bu kadar bilinçsizlik olmaz 1 seneden beri üyesiyim ama hala bu tip insanların ve topiclerin yaşaması gerçekten kalitesini ortaya çıkardı lütfen banlayın beni böle bi forumun uyesı olmak ıstemıyrm
KUWETMİRA DOSTUM İŞLEMCİYE ÜFLETTİĞİN O İKİ FANI BENCE KAFANIN SAĞINA SOLUNA BAĞLASAN DAHA İYİ. SEN VOLTAJI HERALDE CPU YERİNE BEYNİNE VERİYOSUN. SULANMIŞ SICAKTAN HERALDE. İSTERSEN GEL LN2 BASALIM BEYNİNE DİREK COLDA GİR BİDAHADA ÇÖZÜLME ÖYLECE KAL ÖMÜR BOYU
freeeMANKUWETMİRA DOSTUM İŞLEMCİYE ÜFLETTİĞİN O İKİ FANI BENCE KAFANIN SAĞINA SOLUNA BAĞLASAN DAHA İYİ. SEN VOLTAJI HERALDE CPU YERİNE BEYNİNE VERİYOSUN. SULANMIŞ SICAKTAN HERALDE. İSTERSEN GEL LN2 BASALIM BEYNİNE DİREK COLDA GİR BİDAHADA ÇÖZÜLME ÖYLECE KAL ÖMÜR BOYUhacı olmayan beyne ln2 bassan ne olcak anca dış yalıtım terler biraz o kadar
KUWETMİRA90koç bu işlemci zaten 3.0 değilmi. bukadarcıkmı o/C yapabildin. yazıklar olsunabi durun gözünüzü seveyim .gülmekten karnım yırtıldı ..ya kuvvet mira ya sen bizim foruma gelsene ya . ne olur bazı zamanlarda moralim bozuk oluyor , moralimi düzeltirsin .. hardwarearena.com
baba ne olursun gel ama çok mesaj yazma gülmekten ölürüm
muhahahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
KUWETMİRA90emrozdmr sen benle kafammı yapıyon ya. alakasız. Dünya hız rekoru 5 ghz mi. zaten adam bursada 7.1ghz yaptı. üstelik senin işlemciyle hız rekoru kırılmaz. çarpanı düşük.Ama fsb rekorunu kırarım. Anakartını söle adam gibi bişeyse pc ni alacam olm. Bunları demicektin. Sen kendine seni pc toplamaya bakdostum ben ataruz hwa oc team ın kurucusuyum ve bursada yapılan 7.1 ghz de benim skorumdur bursa bilişim fuarında yapmıştık ortağım ile neyse geleyim senin skoruna
harika bir iş başarmışsın seni canı gönülden tebrik ediyorum
sempron ile bu mhz de bu hız evlere şenlik ama anlamadığım
bukadar hızlı bir işlemci vardı da biz nasıl göremedik bunu piyasada alla alla neyse hocam overclock atölyemin kapuları sana ardına kadar açık dilediğin zaman gelip tüm malzemelerimizi kullanabilrisin skorların ve bilgi birikimin bizi onurlandıracaktır@freeman bu gibi üstatlar var ken senin gibi acemi oc cilerin takımında işi yok kovuldun yeni üyemiz KUWETMİRA90 dır
Puhahahhahahahahahahhahahahahaha
Yuh artık harbi geberdim gülmekten durun 5 dk yahu.......Gözlerimden şakır şakır su geliyor....
kuwetmira90 senin yüzünden ekmeğimden oldum şimdi ben yeni bir iş bulana kadar bana bakacaksın yada yaptığın skorların artıklarını bana ver bende onlarla karnımı doyurayım