ben daha önce bildiğiniz gibi amd sempron 3000 ilemciyle superpi'de 17 sn gibi bir skor yapmıştım. Şimdi 16 sn hedefliyorum. bunun için soğutma dışında ne gibi ileri o/c teknikleri önerirsiniz.
Amd sempron 3000+ o/c yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.KUWETMİRA90ben daha önce bildiğiniz gibi amd sempron 3000 ilemciyle superpi'de 17 sn gibi bir skor yapmıştım. Şimdi 16 sn hedefliyorum. bunun için soğutma dışında ne gibi ileri o/c teknikleri önerirsiniz.photoshop programı ile win üzerinden biraz daha gidebilirsin şöle bi 4 ghz filan yaparsın sonrada gelsin 16 sn spi 1m hatta biraz daha kasarsan 10 sn altına bile inebilirsin hava soğutmayla. nasıl olsa validate filan yok. copy - paste bitti gitti
ln2 olsa zaten 10 sn banko ama ugraşmıyorum öyle şeylerle. Onlar günlük kullanıma uygun değil. Ama sen yine polemige girmeye başladın. Madem HWA o/c team' dasın bişeler öneri.
DOSTUM POLEMİĞE FİLAN GİRME DERDİNDE DEĞİLİM AMA NEDEN MİLLETİ SÜREKLİ KANDIRMA PEŞİNDESİN ONU ANLAYAMIYORUM. ÖNERİM GAYET AÇIK PHOTOSHOP VEYA PAİNT PROGRAMI İLE BİRAZ DAHA KURCALA 16 SN ALTINADA İNERSİN 10 SN ALTINADA İNERSİN HATTA BELKİ 8 SN. ALTI
walla ben 3.6ghz deki E6750 ile anca 14sn altına iniyorum.bu sempron işlemcinin 17sn almasına inanmam mümkün değil kusura bakma dostum 3.2ghz deki opteron170 işlemci bile bi tarafı çıka çıka 24-26sn alıyor..diğer konunada yazacaktım ama kilit olduğundan yazamadım.her bileşenin hızını artırmakdan söz etmişsin.superpinin test önceliği işlemcidir.ondan sonra ram hızı ve en son ram timingleridir.yane yazdığın gibi ekran kartıyla bi alakası yok!!!senin aldığın bu değeri canlı kanlı olmadıkca inanmam :) ve bişi daha işlemciyi geçtim onu takıp skor aldığın anakartı çok merak ettim..amd nin o 17sn yi alacak ne işlemcisi nede anakartı war...
he bu arada yanlış anlaşılmasın kesinlikle intelci değilim10 seneden sonra p100de bıraktığım intele amd nin intele karşılık verememesiyle geçtim...
en son kullandığım amd sistem 3700sd@3.2Ghz 2x1gb kingston hyper-x (520mhz cl2 3 3 5) dfi slı-dr anakarttı..ve bu sistem piden 27.6sn alıyodu...bence artık bu oyuna bi son vermelisin..zaten çoğı,u forumda bunu açmış ve tepki görmüşsün..bilmeyen insanların kafasını karıştırmaktan başka bir iş yapmıyorsun..chip gibi bi derginin forumuna bilgi edinmek için giren insanların kafasını karıştırmaya hakkın olmadığını düşünüyorum ve bu işi kanıtlamadığın sürece bu forumun yönetimini göreve çağırıyorum...
Saygılar...
ah be canım, ah be gülüm.. dünya 11.si overcklock takımımızda bile böyle işlemciyle böyle superpi skoru yok. photoshop kimlerin eline düşmüş de haberimiz yok. insanları kandırmaya çalışmaktan vazgeç. ayrıca burda hiç mi bilgisayardan anlayan adam yok mu ki sen hala at koşturabiliyosun böyle fake işlerle?
BU TOPİCİ GÖREN VE BU İŞE YENİ MERAK SARMIŞ ARKADAŞLARI DÜŞÜN ÖNCE. BİR HEVESLE GİDİP O İŞLEMCİYİ SATIN ALACAKLAR. ANAKARTI RAMİYDİ DERKEN MASRAF EDECEKLER BİR SÜRÜ. SONRA SONUÇ NE OLACAK? İNANILMAZ BİR HAYAL KIRIKLIĞI. SENİN DURUMUN VARDIR BİR SİSTEM TOPLAYIP SONRA SATMAK DOKUNMAZ SANA DİYELİM. AMA BİR PC ALMAK İÇİN KAÇ AY PARA BİRİKTİREN İNSANLAR VAR. VE O İNSANLARIN BİRİKTİRDİĞİ PARAYLA YANLIŞ HARCAMA YAPMASINA VE O İNSANLARI O/C ZEVKİNDEN MAHRUM ETMEYE NE SENİN NEDE Bİ BAŞKASININ HAKKINI YOK. BUNU DÜŞÜNEMİYOSAN ZATEN LAFIM YOK SANA
[url=http://www.hwbot.org/result.do?resultId=600421][/url]
ya acaba arkadaşın elinde 100-200 tane sempron işlemci warda bunları elden çıkarmak içinmi böyle bişi yapıo
Ya freeman artık bana yazmaktan vazgeç. Gözünü seveyim bıktım sana cevap yazmaktan. bişeyler biliyosan paylaş.
freeeMANDOSTUM POLEMİĞE FİLAN GİRME DERDİNDE DEĞİLİM AMA NEDEN MİLLETİ SÜREKLİ KANDIRMA PEŞİNDESİN ONU ANLAYAMIYORUM. ÖNERİM GAYET AÇIK PHOTOSHOP VEYA PAİNT PROGRAMI İLE BİRAZ DAHA KURCALA 16 SN ALTINADA İNERSİN 10 SN ALTINADA İNERSİN HATTA BELKİ 8 SN. ALTIEhuehuehue walla kassa 1 sn altına bile düşer..
walla o adam 17sn olmaz diyo ki hakkaten olmaz...sen o işlemciye 17 aldırdıysan 16 da aldırırsın.fazla bi bilgiye ihtiyacın yok gibi duruyo.
siz rahat olun ben halletcem o işi. Bak görürsünüz yakında amd sempron 16sn diye bi topic görürseniz şaşırmayın. Tabiki o topicde benim her topiğim gibi HOT TOPİC olucak
KUWETMİRA90Ya freeman artık bana yazmaktan vazgeç. Gözünü seveyim bıktım sana cevap yazmaktan. bişeyler biliyosan paylaş.olm hastamısın sen ne paylaşması 16 sn yeye inmen için yardımmı istiyosun dur edeyim ben sanaps yi aç resmi içine sürükle daha sonra o 17 sn olan yeri silgi ile sil text butonuna basıp tam sildiğin yerin üzerine bölüm aç ve aynhı yazı fontu ile 16,654 falan yaz daha sonra cpu z bölümüne gel mhz i de aynı şekil eraser ile sil ve text butonu ile oraya da bi 300 mhx fazlasını yaz en sonda farklı kaydet deyip masaüstüne at bakalım gelicekmi 16 sn
HOT TOPİC ANLAŞILDI SENİN DERDİN İSİM YAPMAK. YADA Bİ YERDEN TORPİLLİSİN SEN UYARI FİLAN ALMADIĞINA GÖRE. HADİ BAKAM KOLAY GELE 16 SN KESMEZ BİZİ YANLIZ. 10 SN İSTİYORUZ BİZ. YALNIZ HOT TOPİCİNİN BİRİ KİTLENMİŞ BUDA FAZLA SÜRMEZ
freeeMANYALNIZ HOT TOPİCİNİN BİRİ KİTLENMİŞ BUDA FAZLA SÜRMEZ0
Arkadasim bende 3550Mhz de calisan X2 6000+ var.. 25.372 Sn Spi 1M alabildim...
Spi yi gec... Dedigin mhz de spi alabiliyorsan validationda alabilirsin... Eger validation verebilirsen islemcine talibim
koç bu işlemci zaten 3.0 değilmi. bukadarcıkmı o/C yapabildin. yazıklar olsun sana
HERKES SENİN GİBİ O/C Cİ DEĞİLKİ DOĞUŞTAN. BİZ ANCA BU KADAR YAPABİLİYOZ MALESEF. BİZEDE ÖĞRETSENE ŞU İŞİN İNCE AYARLARINI. SEN YARIN BU İŞLEMCİ VE İKİTANE 6600 GT SLİ İLE 2001 DE 100 K YIDA AŞARSIN HERALDE. MERAKLA BEKLİYORUM VARMI ACABA PROJELERİNİZ ARASINDA 100K+
Arkadaşım zaten AMD Oc. için uygun bir işlemci değil.Bence boşuna kastırıyorsun (ki photoshop bile sana bu konuda yardımcı olamaaz)
Borga-xArkadaşım zaten AMD Oc. için uygun bir işlemci değil.Bence boşuna kastırıyorsun (ki photoshop bile sana bu konuda yardımcı olamaaz)şiit pişt amd ye laf yok amd iidir eski d serisindeki 1000mhz lik artış amd de 500mhz le yeter geçmeye.zaten normal çalışma frekansıda düşük oluyo hatta bi ara amd son kullanıcıyı kazıklıyo 3000+ yazıyo 1.8ghzde çalışıyo die bilmeyenlerin çıkardığı bi geyik wardı..deli olurdum.sanki şimdi e6600 6.6ghzde çalışıyo
1.8 lik AMD yi 2.7-2.9 da stabil kullanan arakadaslar var...
Kesinlikle vardır.Ben kendi deneyimimi söylüyorum.Genelde bizim forumda yüksek frekansta çalışan işlemcileri biraz daha zorlama eğilimi var.Başaran başarıyo başaramayanda böyle photshopa başvuruyo. Bende AMD kullanıyorum ve AMD fanıyım..
Egemenin dediği gibi düşük frekansta çalışan işlemcileri yuksek oc. potansiyeli var. Ama bence 2Gz sonrasına oc. yapmak en fazla(sadece işlemciye)%25-30 getiri sağlar