insanları sadece bu forumdaki mesaj sayılarına bakarak değerlendirmekte oldukça mantıksız freeeMAN yanlış hatırlamıyorsam HWA-Oc Team deydi:D
bu arada skor harika:D
amd sempron overclock (rekor galiba)
- 1
- 2
freeman sogutma sistemin nasildi bu OC sirasinda?
lütfü bırak uğraşma şunla yaa bide ln2 ile 10 sn altına inicekmiş sorsan ln2 görmemiştir hiç öle ss lerle olmaz hiç valide et bakalım edicekmi cpu z neyse bu forumda tutmadı bu ss başka forumlara yönel sen
egemengigafreeman sogutma sistemin nasildi bu OC sirasinda?ln2
NakkaSsslütfü bırak uğraşma şunla yaa bide ln2 ile 10 sn altına inicekmiş sorsan ln2 görmemiştir hiç öle ss lerle olmaz hiç valide et bakalım edicekmi cpu z neyse bu forumda tutmadı bu ss başka forumlara yönel senabi yardın beni gece gece başka forumlara yönelme fikri senden geldi bare forum tavsiyeside benden gelsin:D
bak KUWETMİRA90 bu foruma gir bir başlıkta burada aç:D
daha çok insan gülsün:D
forumdonanımhaber de başka bir alternatif ordada gülen çok olur:D
NakkaSss, nitrojen olmadan su sogutmasiyla yada iyi bir islemci faniyla E6700 stabil olarak en yuksek hangi frekansta calisabilir? yada hangi frekansta calistirabildiniz? cunku bana bu kadar yuksek degerlere cikmak pek ilginc gelmiyor artik.
asil olma konusunu birde sen düşün derim dostum. nakkasss ın nasıl bi insan olduğunu zaten oc ile uğraşan kişilerin bi çoğu bilir. benimde en yakın arkadaşlarımdan biridir. zora düşünce hakaret etmek en kolay iştir. overclock, photoshop programı ile yapılmaz. fotoğrafın photoshop olduğu zaten bariz belli. madem yaptım diyorsun ispatlamak zorundasın. uluslararası sitelere ekle bakalım skorunu ne diyolar. insanların emeklerini bi anda hiçe sayamazsın bu işler sandığın kadar kolay değil başka msj yazmayı düşünmüyorum zaten bu forumua sırf bu topice cvp yazmak için üye olduk. hadi hayırlı photoshoplar sana
KUWETMİRA90bak koçum senden öncekilerede söylediğim gibi işlemci voltajı 1.72 cpuz yanlış gösteriyo. ayrıca başkalarını överekde kendini yalaka durumuna düşürme. Asil ol. Ezilme!kim kimi övmüş anlamadım... bence ortada bir ovgu yok. ilk basta tebrik vardi sana, ama sonra cogunluk fake oldugunu yazmaya basladi.arkadaslar, bence birakalim inanan inansin, inanmayan da daha fazla it dalaşı yapmasin bosuna. yuz yuze gorusme imkaniniz varsa alin elinize kamerayi OC sov yapin tube a koyarsiniz butun forum izler... konuda hakaret iceren cevaplar, argo kelimeler kullanildiginda konu ya kilitlenir yada kokunden silinir.
Son Düzenleme: egemengiga ~ 01 Ağustos 2007 12:04
evet bencede suyu çıktı olayın herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten...
bu arada freeman foruma hakaret olarak mi algilayalim su cumleni: "başka msj yazmayı düşünmüyorum zaten bu forumua sırf bu topice cvp yazmak için üye olduk".
egemengigabu arada freeman foruma hakaret olarak mi algilayalim su cumleni: "başka msj yazmayı düşünmüyorum zaten bu forumua sırf bu topice cvp yazmak için üye olduk".kesinlikle hayır dostum ben bu topice artık msj yazmaya gerek duymadığımı sölemek istemiştim. forumla alakası yok. forumlar paylaşmak kaynaşmak için çok güzel bi ortam her zaman destekleriz. insanları kandırmak amaçlı kullanılmamalı. bu topic bi vesile oldu anlıycağın.
- 1
- 2