AMD yetkililerinden mesaj var!

CHIP Online
22-06-2011, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Donanım dünyasının en yetkili ağızlarından biri masaüstü PC'lere şans vermemiz gerektiğini söylüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/amd- ... esaj-var_27637.html


AMD yetkililerinden Sasa Marinkoviç'in CHIP Online okurlarına bir mesajı var:

En son ne zaman bir masaüstü bilgisayar almak istediğinizi hatırlıyor musunuz? Anlıyorum... bir dizüstü almak istemiştiniz. Muhtemelen aldınız da. Peki neden bir masaüstü almak istemediniz? Çünkü daha küçük ve daha güçlü bir bilgisayarınız olsun istediniz. PC endüstrisi ise büyük, güçlü ve güç tüketen bilgisayarlar üretmekle meşguldü. Belki de endüstri olarak bizim sizin gibi tüketicileri değil de, oyuncuları hedef aldığımızı düşündünüz. Bu arada dizüstü bilgisayarlar ince, küçük ve enerji dostu olma özellikleriyle sizi cezbetmişti.

Ben masaüstü bilgisayarları seviyorum. Daima sevdim. Hızla geliştirildikleri için seviyorum. Performanslarını seviyorum. Sürekli güncellenebilen özelliklerini seviyorum. Masaüstü bilgisayarları seviyorum çünkü çok güçlüler ve program açmaya kalktığımda beni saatlerce bekletmiyorlar. Çünkü yükseltilebiliyorlar. Çünkü yazılım programı ne kadar büyük olursa olsun, çalıştırabiliyorlar. Çünkü oyun geliştiricilerinin oyunları daha iyi hale getirmesini sağlıyorlar. Çünkü daha büyük ekranları çalıştırabiliyorlar. Çünkü DirectX 11 gibi özelliklere sahipler. Bunlar onları sevmeme yol açan pek çok nedenden sadece bir kaçı!

Tüm konu: AMD yetkililerinden mesaj var!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bir sonraki bilgisayarınız ne olmalı? Desktop mu? Notebook mu?

melen
22-06-2011, 19:05   |  #2  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Her zaman masaüstü tarafında olmuşumdur ve öyle de olacağım.

Kapalı Hesap (154666)
22-06-2011, 19:10   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Masaüstü bilgisayarlar iş ve oyun bilgisayarıdır. Ben kendi işimle ilgili olarak (ve tabiiki oyun) masaüstü bilgisayar (aslında ses kartı) kullanıyorum. dizüstü bilgisayarımı ise internet amaçlı olmak üzere taşınabilirlik özelliğinden yararlanıyorum.