AMD Athlon 64 bit 939p 3000+ @1.8 ghz ,MSI K8N Neo Plantinum,512 MB Kingston,128 mb fly geforce fx 5500,120 gb sata hdd aldım.2,6ghz intel kilitlendiği oyunu full grafik çatır çatır oynuyorum
amd
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ee ne varki bunda amd bu oyun performansı ortada...
Bunun o kadarda işlemci ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Hemen AMD şöyle diye başlamasak.
O bilgisayar 2.6 ghz C serisi mi? Yoksa celeron felan mı? Şu an çünkü 2.4 ve 2.8, 3.0, 3.2, 3.4, 3.6, 3.8 var.
Ayrıca diğer bileşenler, Sendeki SATA harddisk ayrıca o kadarda kötü olmayan bir ekran kartı var. Ayrıca ram miktarın daha fazla olabilir.
Bunların hepsini bir araya koyunca tabiiki başarılı bir tablo ortaya çıkar ancak bunu bu durumda sadece işlemciye yüklemek saçmalıktır. Bunu etkileyen özellikle oyunlarda Ekran kartı ve ramdir, bunlardan sonra işlemci gelir.
İyide PIII ün bile kaldıramayacağı oyun yokki piyasada ilginçsiniz walla ben P4 şu yada AMD 3000 isterim diyen oyun görmedim:)))
alıntı:P3 ile Far Cry gibi gibi oyunları oynayamazsın. Dikkat düşük kalitede değil hiç oynayamazsın.
Gönderen : BLaCKSeAİyide PIII ün bile kaldıramayacağı oyun yokki piyasada ilginçsiniz walla ben P4 şu yada AMD 3000 isterim diyen oyun görmedim:)))
Bende Celeron 2.6 ghz var Anakart SİS SERİSİ .aldığımdan beri 1 kez kilitlenmedi:Açmadığı oyun Prince of Persia idi oda VGA fly geforce 2 mx 400 dü.Leadtek FX 5200 aldım o oyunu full detay sıfır takılma ile oynuyorum Benim sistem:
GIGABYTE 8S648 8X,DDR 400,6X USB,6 CHANNEL SOUND
CELERON 2.6
256 V-DATA DDR 400 RAM
LEADTEK A 340T 128MB.
40GB.SAMSUNG 7200RPM
Açamadığım oyun yok.