OYUNLARDA ISINIYOR MU YOKSA YALAN MI İNTELE PARA VERMEK BOŞADIR..İNTEL ANCA REKLAM YAPSN DURSUN.AMA HALA AMD Yİ GEÇEMİYO OYUNDA..I!m
AMD DİYORUM.AMD!AMD!AMD
AMD
amd kullanmadım ama almanyada bilgisayar mühendisliği okuyan bir kuzenim var o da amd demişti bi zamanlar ama şunu da eklemişti amd nin üstüne yumurta koy pişir o kadar ısınıyor malum ısıda performans ve stabilitenin düşmanı yani bence stabil değil amd işlemciler bence intel...
evet ısınıyor kanımca intel tercihim
yani butun modellerine ısınıyor diyemeyiz.şimdi intel celeron işlemcileri ısınmıyormu ısınıyor.Bunu modeline göre kıyaslar isenin o zaman daha iyi olur...
Isınma problemi eskidendi arkdaşım Amd de şimdi intel işlemciler amd işlemcilere göre kat ve kat fazla ısınma yapıyorlar elimde iki bilgisayar var birinde amd phenom x4 9550 2.2 ghz işlemci diğerinde de intel cor 2 duo E7300 işlemci var intelin ısı daha yüksek daha fazla amdye göre benim tavsiyem düşünmeden amd al derim boşuna intele fazladan para verme fiyat performans canavrıdır amd ve ati
eski tartışmaları açmanın anlamı yok bunlar geçmişte kaldı amd güncel haberleri takip edelim.