xp de otomatik tanıyo bu eternet kartımı vista yükledim tanımadı vistaya uygun driveride yok acaba win 7 yüklersem hemen tanırmı kendiliğinden (xpdeki gibi) , yoksa vistadakki sorunları yaşarmıyım ?
amdtek an983 driveri ?
belli olmaz açıkcası...
belki windows 7 otomatik tanır , hiçbirşey yapmanıza gerek kalmaz..Belki de istediğinizi yapın , internete bağlanamazsınız...
black_flood , sürücü linki sorun olmaz ki bu zamana kadar ooooo :)
acaba siz bu driveri win 7 de denediniz mi ? kötü bi süprizle karşılaşmak istemiyorumda.
aslında 32 bit win7 için sürücü sorunu yok o verdiğim linteki sürücüyü 32 bit win7 ortamında çalıştırdm vistadada çalışıyor fakat 64 bit testi yapmadım bilmiyorum. bunun dışında eğer hiç sürücü sıkıntısı yaşamak istemiyorsan daha basit bir yolu var. xp kuracaksın ilk önce zaten otamatik tanıyor diyorsun. sonrada driver genius kuracaksın. driver genius ile xp içindeki ethernet sürücüsünü çıkartacaksın ve yedekleyeceksin. daha sonra win7 kurup xp içinden çıkarttığın bu sürücü ile tanıtacaksın sorunsuz çalışacaktır. bazı model creative ürünlerindeki sürücü sıkıntısınıda bu anlattığım yol ile çözdüm.
bir sorun yaşarsam dediğiniz gibi yaparım.
xp system32/drivers klasörü içindeki ağ kartının driverini kopyalayıp win 7 system32/drivers klasörüne atsam çalışır mı ?