Garmin marka saat istiyorum. Fakat istediğim ürün Türkiye'de bir tek distribütör tarafından satılıyor. Ve çok pahalı. İki üç katına geliyor. Amerikan menşeeli bu ürünü netten getirmek nasıl oluyor? Amerika'da tanıdığım yok.
Amerika'dan İnternetten ürün siparişi
satıcı ile telefonla irtibarata geçip satıcınında güvenini kazanırsanız UPS ile size göndermesini sağlayın... Başa bir çare yok...
Eğer kargo masrafı dahil 75€'yu geçiyorsa zaten gelmesi çok zor.
Yurt dışına kargoyu en iyi UPS ile gönderebilirler. Başka çaren yok. Arayacaksın satıcıyı ben türkiyede oturuyorum diyeceksin ve tanıdığım kimse yok diyeceksin. Ben size parayı göndereceğim sizdde bana kargo ile göndereceksiniz diyeceksin. Ama dediğim gibi satıcının güvenini kazanamazsan malı alma ihtimalin çok düşük. Ama daha garanti bit yok var. Daha önce yurtdışından alışveriş yapmış birini bul. Oda satıucıyla konuşsun işte ben örneğin ebaydan daha önce ürün aldım ve sıkıntı çıkmadı falan gibisinden oradaki eski satışlarını referans olarak göstersin o zaman hem adamın güveni artar hemde senin için rahat eder... Daha açık nasıl olabilirim bilmiyorum. Elimden bu kadar geliyor...
Bİrde bu siteye br bak. Adamlar senin konun hakkında konuşmuş...