------------LÜTFEN OKU--------
s.a cümleten abilerim kardeşlerim bu konun yeri burası değil ama patlayacağım neredeyse benim Asrock marka bir anakart var makinada geçen gün bilgisayarı normal bir şeklide açtım masaüstü açık hiçbir program çalışmaz iken birden bilgisayar dondu bende 5-6 dk bekledim baktım sorun windows ile ilgili görinmüyor bende reset attım ve bilgisayar açılırken anakart resminden sonra dondu hiçbirşey gelmedi ne klavye ışıkları ne herhangi bir yazı hemen hemen 25-30 dk bekleyince ekranda bir cümle açıldı siyah (arkaplan üzerinde) cümleyi tam hatırlamıyom ama şu terimler vardı booot err. ama sanırım boot edilecek sistem bulunamadı diyodur bende hemen bunun üzerine usb üzerinde kurlu olan bir işletim sistemi olan Slax açmaya çalıştım anakart resmi gelir gelmez ışık yonmıyor ama biraz bekleyince yada reset ile bazen tutuyo ışıklar yanıyor bende tutturdum bir ışıkta ve açtım küçük ama hamarat işletim sistemimi ve şu an bile slax ile yazıyorum bu konuyu neyse slax ıaçar açmaz ilk işim tüm aygıtların bulunduğu konuma geldim ama maalesef ne C ne D nede Sistem dosyalarının bulunduğu o 70 mb lik alan yok yani hafıza ile ilgili hiçbir şey yok sadece benim taktığım usb ler gözüküyor orda bunun üzerine yine bir işıkta tutturup format atmayı denedim ilk denemede "Windows is loding files" den sonraki o simgede kaldı yani dondu tekrar denedim bu kez tam disk biçimlendir dedim orada dondu Allah aşkına bir söylesin ne oluyor bu bilgisayar hemen servisle konuştum onlar kullanıcı hatasına benziyor diyor aynı buradaki gibi anlattım onlarada sahi benim suçummu şimdi bu!!!!