halil sormuş:
İntel celeron 430 1.79 işlemcili ve abit lg 95c anakartlı sistem değiştirdim.Yeni işlemci amd athlon ii x2 250 3.00 ghz işlemci ve asus m2n68-am se2 anakart aldım.Eski anakartta ses gayet iyi çıkıyordu.Bu anakartta ses düşük çıkıyor anakart ile birlikte verilen cd den ses driver larını yüklemem rağmen ses hala düşük çıkıyor.Eskiden kulaklıkta son sesi açınca kulağım sağır olacaktı neredeyse :) Fakat şimdi son ses açmama rağmen ses düşük çıkıyor tv açılınca tv nin düşük sesi bile son ses kulaklık ya da hoparlör sesinden fazla çıkıyor.Ses ile ilgili tüm ayarları yaptım sistem seslerini denedim 4-5 kere farklı işletim sistemleriyle format attım.Hatta regeditten kaynaklanabilir dediler onu da denedim hala sorun devam ediyor.Böle bir overclok gücü bile iyi olan anakartta ses ile ilgili problem olması beni üzdü.Sizden sorunun çözümünün nasıl olabileceği hakkında düşüncelerinizi istiyorum.Donanımsal yazılımsal her türlü çözüm önerisi için şimdiden teşekkürler.Sorunun çözülmesi dileğiyle...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
AMD Athlon ii X2 250 3.00 GHZ işlemci
Asus M2N68-AM SE 2 anakart
1 gb DDR kingston 800 mhz ram
western digital 150 gb harddisk
LG dvd/cd-rom
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.10) Gecko/20100914 Firefox/3.6.10