İyi günler. Anakartım yandı ve değiştirdim yeni anakartım: gigabyte g31m-es2l(http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g31m-es2l_1x/)
Ancak değiştirdğim günden beri bilgisayar bi süre sonra donuyo bazen mavi ekran veriyo bazeen hard diski görmüyo yeniden başlatıyorum.
Ekran kartım: ATI SAPPHIRE HD4650 1GB DDR2
Sanırım ekran kartıyla anakart uyusmuyor ekran kartını cıkartıp anakartın üzerindeki vga kartı kullandım hiç bir donma vs. yaşanmadı acaba böyle bir uyuşmazlık olmuş olabılır mi ?
Bu konuda bilgim en alt seviyede oldugu için sormak istedim şimdi yapabileceğim en mantıklı şey ne olur ? Yardımlarınızı bekliyorum..
Teşekkür ederim.
NOT: Ekran kartı ve anakartın garantisi devam ediyor.
Anakart - Ekran Kartı Uyumu
işlemci darboğaz yapsa performansta hepten bir düşüş olmaz ki, sadece işlemcinin el verdiği kadar performans görülür, onboardda bir sıkıntı yoksa harici de de bir problem olmaması lazım, ekran kartınızı başka bir pcde denediniz mi?
Ekran kartımı başka bir bilgisayarda denemedim bbu aksam denıycem
işlemcim core 2 duo e6300
yani bende anlamadım kendı ekran kartı mı takıyorum bılgısayar acıldıktan 30-45 dk sonra kasmaya baslıyor sonra hepten donup mavı ekran verıyor veya yenıden baslatıyor ekran kartını komsuda denıyorum sımdı cevap yazıcam teşekkür ederim
eğer E.kartınızın bir çipi kopsa veya çizilseydi muuhtemelen görüntüler birbirine girerdi veya açılmazdı pc hiç. o resetlerin nedeni de ya anakaart yandığında ekran kartınıza zarar gelmesidir yada sistem stabil olmamıştır bios update yapınız ekran kartının son sürüm driver yükleyiniz başka bir çözüm gelmiyor aklıma