Arkadaslar Guc Kaynagim HIGH POWER ABSOLUTE 750W Anakartim Gigabyte EP45C-DS3R Bunlar birbiriyle uyumlumu? Cunku Guc kaynaginin kablolarini taktigim zaman 2 saniye sora kendini kapatiyor Anakartta kirmizi isik yaniyor. Tek tek denedim diger kablolarida ama actigim anda direk guc kesiliyor bunun sebebi ne olabilir uyumsuzlukmu yoksa anakart problemli olabilirmi yardimci olursaniz sevinirim. İşlemcim INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz 6MB CACHE 1333MHZ LGA775
Anakart - Guc Kaynagi
anakarta giden iki kabloyuda taktın mı?
Anakarta giden kaç pin var hepsini taktın mı bide başka psu dene gene aynısı yaparsa anakarta sorun vardır. ama tüm donanımları sök işlemci ve ram kalsın öle çalıştır.
arkadsım bende aynı sorunu yaşadım benım anakartımda ep45 ud3p ama 350w asus psu var acar açamaz reset atıo kapanıo komple sonra açılıo ben psu diodum ama aynı sorun sendede varmış daha dün topladım win xp yi kurdum driver ları kurarken bi kapandı oymuş bidaha acılamadı.. sorun ne olabilir acaba?
Reset atıyorsa işlemci yada anakartta sorun olabilir psu başka kasada deneme imkanınız varsa orda bir deneyin orda yapmıyorsa sorun anakart yada işlemci fanında olabilir
arkadaşım aynı sorun bendede var demiştim yaa tüm donanım parçalarını söktüm sadece bir tane ram ve işlemci bıraktım anakart üzerinde sistemi çalıstırdım sorunsuz bi şekilde çalıstı 3-5 dk çalıstırdım bölece sorunun psu dan oldunu anlamış oldum 350w psu yetmedi en az 500w kaliteli (ocz) bi psu düsünüyorum..
senınde sorun bence psuda bi dene bence herşeyi sökerek arkadaşım...
yüxexes_kskarkadaşım aynı sorun bendede var demiştim yaa tüm donanım parçalarını söktüm sadece bir tane ram ve işlemci bıraktım anakart üzerinde sistemi çalıstırdım sorunsuz bi şekilde çalıstı 3-5 dk çalıstırdım bölece sorunun psu dan oldunu anlamış oldum 350w psu yetmedi en az 500w kaliteli (ocz) bi psu düsünüyorum..ocz değilde high power al bence daha sessiz performanslıdır
senınde sorun bence psuda bi dene bence herşeyi sökerek arkadaşım...
ahmet79 senin ekran kartı marka modeli nedir tavsiye eder misiniz ?