İyi akşamlar benim sorunum saç baş yoldurucak bir sorun. Elimdeki anakartta başka bir hdd takıyorum bir sorun yok çatır çatır çalışıyor , ama 160 gb samsung hdd takınca daha bilgisayar açılınca anakart simgesinin oldugu yerde donuyor vede hiç bir işlem yapılmıyor.Ama gelelim o hdd başka bilgisayara takayım hiç sorunsuz çalışıyor.Artık çernobil virüsünden sonra birtane daha bios virüsü geldiğini düşünmeye başladım.Yaptıgım işler bios sıfırlama , güncelleme , power suppley değişimi ,sata kablolarının değişimi anakartı dışarda deneme anakarta 450 wat power suppleyla deneme işlemci bakımı ama sonuç nafile
İşletim Sistemi: boş
Sistem Özellikleri:
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium 4 2.7HT
2 GB RAM
512 mb ekran kartı
450 wat power suppley
p5kpl asus anakart
160 gb samsung hdd
Anakart Hdd çakışması
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Yıllanmış Üye
694 mesaj
hdd nin içinde windows kullanacaksan hdd arkasındaki jumperı slave konumundaysa master konumuna getir daha sonra biostan boot menüsünden 1. seçeneğe cd rom , 2. seçeneğe hdd ni getir
eğer hdd içinde medya dosyaları saklayacaksan(windows yoksa) jumperı master konumundan slave konumuna getir bu sefer hdd ni 3. seçeneğe windowslu diskini 2. seçeneğe getir
Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 22 Ocak 2010 22:28
OP Taze Üye
4 mesaj
İlk olark hdd ide degil , sata ikinci olarkta makine anakart simgesinden öteye gitmiyor.Yardımın için tşkler ama yazının başlıgına bakıp cvp yazmazsan sevinirim.