selamlar..
yaklaşık 5 senedir amd sistemli kullanmakta olduğum pcm eskidi.artık ufak ufak yeni teknolojiye geçmek istiyorum..iki gün önce işlemci ve anakart alarak ilk adımları attım..
şimdide sağlam ve hızlı 3 tane 1 gb ram almak istiyorum..
kafamı karıştıran olay şu..anakartımın özelliklerinde ddr3 destekliyor ibi bişeler okudum ama emin olamadım.eğer ddr3 desteği varsa ramlari ddr3 alacağım..sizlere danışmak istedim..anakart ve işlemcim şöyle
anakart : AMD PHENOM 8650 TRIPLE-CORE, BOX,SC-940(AM2)
işlemci : GA-MA78GPM-DS2H http://www.gitmedenal.com/asp/sh ... ref=akakce&v=0.80.2
biraç kücücük soru daha : anakart ve işlemci sizce iyi performans verirmi..oyun oynamıyorum ben ve o.c felanda işim olmaz.biraz güçlü bilgisayar toplamamın nedeni hem beni 4-5 sene götürsün hemde zaman zaman bilgisayarla yoğun çalışmalar yapıyorum..hemde kardeşim bikaç oyun oynuyor bnim bilgisayarı kullanarak..hergün winamptan kesintisiz 15 saat muzik çalıyor-aynı anda cd-dvd yazıyorum-internette araştırmalar feln-ve birkaç program aık ve çalışıyor sürekli..eğer bu anakart ve işlemci uygunsa buna kaç wattlık psu almam icab edecek..şimdiden teşekkür ederim