Arkadaşlar anakart alıcam ve kararımı asus diye vermiştim.Son zamanlarda Gigabyte'ler dikkatimi çekti.Fakat gigabyte anakartlar hakkında fazla bilgim yok.Yani bir çok kişi chipseti hatalı oluyor felan diyor.Yine de Siz bana asus'umu önerirsiniz ya da ne önerirsiniz :) ?
Anakart Olarak Gigabyte mı Asus mu ?
gıgabyte daha stabil çalışıyor ve asus'a oranla daha az sorun çıkartıyor.
ahmet79gıgabyte daha stabil çalışıyor ve asus'a oranla daha az sorun çıkartıyor.ahmet79 e katılıyom
gıgabyte daha stabil çalışıyor
şu anda asusu kullanmama rağmen gidabyte o önerirrim
asus anakartımın üstünde p4 rdı xm yazıyor acaba pentium 4 işlemci takabilirmiyim
teşekkürler
AdampasasiArkadaşlar anakart alıcam ve kararımı asus diye vermiştim.Son zamanlarda Gigabyte'ler dikkatimi çekti.Fakat gigabyte anakartlar hakkında fazla bilgim yok.Yani bir çok kişi chipseti hatalı oluyor felan diyor.Yine de Siz bana asus'umu önerirsiniz ya da ne önerirsiniz :) ?Kim diyooooo yokk öle bişe "ANAKART" alacaksan "ASUS" al
daha dünkü "Gigabyte" gitsin ekran kartı satsın...
AdampasasiYani bir çok kişi chipseti hatalı oluyor felan diyor.Yine de Siz bana asus'umu önerirsiniz ya da ne önerirsiniz :) ?Piyasadaki bu çipset uzmanı arkadaşlar neden GIGABYTE'a iş başvurusunda bulunmuyorlarmış onu da sordunuz mu?Çipset anakart firması tarafından üretilmez. Çipset Intel tarafından üretilir.
GIGABYTE gayet stabildir. Katı kapasitörler, 2 ozalit bakır tabaka (hespinde yok), kaliteli mosfetler...
Hallederiz_87Kim diyooooo yokk öle bişe "ANAKART" alacaksan "ASUS" alİronik yollarla komik olmaya çalışma.Bilgi edinmeye çalıştık şurda.
daha dünkü "Gigabyte" gitsin ekran kartı satsın...Diğer Arkadaşım çipseti felan hatalı dediğim şey bi duyum.Oradaki asıl amaç intelle daha stabil çalışırmı sorusu.Neyse ben zaten araştırmalarım sonucu GİGABYTE diyorum.Hepinize teşekkür ediyorum...
Son Düzenleme: Adampasasi ~ 21 Aralık 2008 01:02
Recep BaltaşPiyasadaki bu çipset uzmanı arkadaşlar neden GIGABYTE'a iş başvurusunda bulunmuyorlarmış onu da sordunuz mu?Çipset anakart firması tarafından üretilmez. Çipset Intel tarafından üretilir.
GIGABYTE gayet stabildir. Katı kapasitörler, 2 ozalit bakır tabaka (hespinde yok), kaliteli mosfetler...
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 21 Aralık 2008 01:17