Arkdşlar anakart için önerilerinizi bekliyorum
-Core 2 duo
-PCI EXPRESS
-DİRECTX 10
-DDR2
-8 KANAL SES
-Vista uyumlu
ANAKART ÖNERİ ?
Gigabyte-DS3 alabilirsin iyi anakart
ekran kartı olarak ne alacaksın?
50-100 dolar arası: http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1778
100-150 dolar arası::
150-200dolar arası: http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1968
bu kartların hepsi 1333mhz. geleceğe yatırım.
MSI yada intel p35 var İNTEL 115 DOLAR MSI 135 DOLAR ben olsam MSI alırım.
asimileciMSI yada intel p35 var İNTEL 115 DOLAR MSI 135 DOLAR ben olsam MSI alırım.ben intel göremedim arkadşın verdiği linkte msı vardı o da 129 dolar senin dediğin kartlar hangisi acaba
MSI çok stabil kart üretiyor
MSı da intel için (Slı yapmayacaklar için) tek geçerim
SLI dediğin olay çift ekran kartımı oluyor
SLI nVidia'da 2 tane ekran kartının bir arada kullanılarak performans arttırmasıdır. Crossfire ise AMD-ATI firmasının SLI'ya cevabıdır.
peki bu MSI-P35 NEO-F bu kadar ucuz olmasının sebebi ney acaba bana 250 deseler genede inanırdım
SLI desteklememesi olabilir,kullanıcılara jest olabilir, kendinden daha güzel p35 yongasına sahip anakartların olması olabilir
Zaten en pahalı anakartlar 200$ civarında seyrediyor.Haa daha pahalısı yokmu dersen tabi çok var ama standart bir pc için en pahalıları 200$ civarında
peki ben oyun fln oynamayı seviyom ve beni bayağı götürsün üstiyom bu kart bunu karşılarmı
cd2.dx10 bunları karşılarmı acaba
YANİ ÇOK FAZLA Yorarmı bunlar anakartı ömrünü etkilermi oc fln düşünmüyom
çok ii bir kart.geleceğe yönelik.
ben para biriktiriyorum.e6600 aldım şimdi.param 160 ytl ye geriledi.bir 50 daha katıp bu anakartı alacam zaten.sonra 2gb ram,8800gts falan diye gidecek.SLI yapmayacaksan bu kart tam sana göre.
ewet yapmayı düşünmüyorum
ya bide şu 8800 gts ler çok pahalı değilmi bu ne zaman ucuzlar bilgin varmı
ne zamana kuracaksın sistemi? ben harçlıklarla topladığım için benimki önümüzdeki yaza bitecek.tam 8800gts almayacam ama 8800xxx kesin alacam.ekran kartını en sona bırak daha piyasada dx10 oyun yok.onlar bi çıksın o zaman ekran kartı firmalarının foyaları ortaya çıkacak.çıkınca da doğru fiyatlar inmeye başlayacak.eğer sen de benim gibi sistemini parça parça toplayacaksan ekran kartını sona bırak
benim de acelem yok daha bende ortam bi durulsun diye bekliyom
DRAGON711oc fln düşünmüoc zaten sanattır.
doğru yapmayı bilen celeron ile c2d yi bile geçer(biraz abarttım mı)
bilmem parcalar uyumlu ise olabilir
ya aslında benim niyetim makinayı bugunden toplayıp fiyatların düşmesini beklemek
acaba sen nerdensin
makinayı bugünden toplamak derken ? satın almak mı