Arkadaşlar ben yeni bi sit topladım ama anakart kararımı çok değiştirdim ve halada tam bi karar vermiş diilim ama
anakart intel p35 li olucak ama ddr3 destekli bi model istiyorum vede ısınma falan filan sağlam bi oyun sistemi için sorun çıkartmayacak bi model önerebilirmisiniz
şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim
ANAKART ÖNERİNİZ?
DDR3 ram destekleyen sağlam bır anakart daha cıkmadı ne yazıkki. DDR2 verelim biz sana sen keyfe bak ne dersin.
Yakında Asus çıkaracak bildiğim kadarıyla hem DDR2 hem DDR3 destekli bi anakart ama napıcaksın DDR3 lü anakartı hem DDR3 lerin fiyatı çok pahalı az bulunuo hem de ne olacakları daha tam belli değil...
ya arkadaşlar bende öyle düşünüyordum ama bazıları ddr3 lü al ileriye yatırım olur 1 yıla kadar piyasa ddr3 olacak fiyatları düşecek ramleri deiştirir sitemi güncel tutarsın falan diolardı
Bence gereksiz ama senin tercihin tabii ki...
ra_jocaya arkadaşlar bende öyle düşünüyordum ama bazıları ddr3 lü al ileriye yatırım olur 1 yıla kadar piyasa ddr3 olacak fiyatları düşecek ramleri deiştirir sitemi güncel tutarsın falan diolardıMSI P35 Neo Combo var.Çift kanal teknolojisi ile ddr2 ile ddr3'ü aynu çalıştırabilecekmiş.Mhz ve cas değerleri aynı kalmak şartıyla.MSI'ın bu anakartı ağustos çıkacakmış.Beklersen bunu al derim.
asıl bomba bu özelliklerine bi bakın -->:
MSI P35 Platinum Combo
- Intel P35 Express CYonga Seti + ICH9R Güney Köprüsü
- Combo Bellek Desteği 4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR2-800MHz ve 2 adet DIMM slotu üzerinden DDR3-1066MHz bellek desteği
- Matrix RAID Destekli 2 adet eSATA2 Desteği
- Gigabit LAN ve Firewire desteği
- Crossfire Desteği
- 100% Japon Katı Kapasitörler
- MSI zero noise Circu-Pipe soğutma ünitesi
- Vista Premium Sertifkası
'alıntıdır'
bjk_semihasıl bomba bu özelliklerine bi bakın -->:Neo Combo'yu unutup bunu al.
MSI P35 Platinum Combo- Intel P35 Express CYonga Seti + ICH9R Güney Köprüsü
- Combo Bellek Desteği 4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR2-800MHz ve 2 adet DIMM slotu üzerinden DDR3-1066MHz bellek desteği
- Crossfire Desteği
'alıntıdır'![]()
Sen şimdi PC almak istiyorsun ancak DDR3 teknolojisinin iyice oturması için en azından bi 3-4 ay lazım...
sen gigabyte turbo serisi bi anakart al ...
kamikazeWallabjk_semihasıl bomba bu özelliklerine bi bakın -->:Neo Combo'yu unutup bunu al.
MSI P35 Platinum Combo- Intel P35 Express CYonga Seti + ICH9R Güney Köprüsü
- Crossfire Desteği
'alıntıdır'![]()
arkadaşlar ben şu anakartı almayı düşünüyodum siz ne dersiniz
asus p5kc yada Gigabyte GA-P35C-DS3R
hangisini alsam
ra_jocaarkadaşlar ben şu anakartı almayı düşünüyodum siz ne dersinizDDR3 ramin varsa P5KC'yi alabilirsin.
asus p5kc yada Gigabyte GA-P35C-DS3Rhangisini
P5KC sadece ddr3 ram destekliyor.Şu sıralarda çıkması beklenen MSI P35 Platinum Combo ve MSI P35 Neo Combo var.Bunlardan birisi alman daha yararlıu.